adplus-dvertising
You are here:

Cordea, Târnovanu, iar acum el. Becali dă o nouă lovitură şi transferă un fotbalist de la FCSB direct într-un campionat de TOP din Europa

Cordea, Târnovanu, iar acum el. Becali dă o nouă lovitură şi transferă un fotbalist de la FCSB direct într-un campionat de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă a sezonului în Superligă şi are patru victorii consecutive. Astfel, Gigi Becali şi-a pregătit strategia pentru perioada de transferuri din această iarnă.

Gigi Becali e mulţumit de rezultatele echipei sale şi este pregătit să investească din nou serios în această iarnă. Însă cu o singură condiţie: FCSB să câştige toate meciurile rămase de disputat în acest final de an. Până să aducă noi jucători sub comanda lui Mihai Pintilii, latifundiarul din Pipera şi-a conceput o listă neagră cu fotbaliştii de care vrea să se despartă în perioada următoare.

În plus, Andrei Cordea este dorit de o echipă din Bundesliga, unde, de altfel, poate ajunge şi Malcom Edjouma. Probabilitatea ca mijlocaşul FCSB-ului să ajungă în Ungaria, la MOL Fehervar, a scăzut semnificativ, însă Becali poate da o lovitură şi mai importantă.

Dacă echipa maghiară a oferit doar un milion de euro, conform presei internaţionale, Schalke 04 este dispusă să plătească suma la care visează Gigi Becali, două milioane de euro, pentru Malcom Edjouma.

Oficialii clubului din Gelsenkirchen îşi pregătesc sezonul următor, când echipa, cel mai probabil, va evolua în liga secundă, fiind acum ultima în Bundesliga. În vară, Tom Kraub va reveni la echipa de care aparţine, Leipzig, iar Alex Kral se va întoarce la Spartak Moscova, astfel că Schalke 04 va rămâne fără doi mijlocaşi centrali importanţi din lot.

În aceste condiţii, oficialii echipei vor să-l transfere încă din această iarnă pe Malcom Edjouma.

Venit în februarie de la FC Botoşani, pentru 330 de mii de euro, Edjouma a marcat 5 goluri şi a reuşit 3 pase decisive în cele 24 de meciuri jucate în actuala stagiune pentru FCSB.

  • 1 milon de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare