Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a identificat ”câinele de pază” al Universităţii: ”El este băiatul rău din distribuţia Craiovei, bad boy-ul” | EXCLUSIV

Cornel Dinu a identificat ”câinele de pază” al Universităţii: ”El este băiatul rău din distribuţia Craiovei, bad boy-ul” | EXCLUSIV
Comentarii

Derby-ul din FC U Craiova şi Universitatea Craiova a fost unul încins şi tensionat pe întreaga durată a partidei. Duelul a fost decis în urma a trei goluri, toate marcate din penalty. Cornel Dinu l-a numit pe ”bad-boy” pe unul dintre jucătorii Universităţii.

În derby-ul plin de orgolii, tensiuni şi nervozitate disputat în Bănie, Universitatea Craiova s-a impus în faţa rivalei locale FC U Craiova, scor 2-1.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 41, când Van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu şi Istvan Kovacs a dat penalty după consultarea VAR. A transformat Andrei Ivan.

În al doilea minut al prelungirilor primei reprize, Istvan Kovacs a mai acordat un penalty, la henţul lui Bahassa, şi Hanca a înscris. Totuşi, pe reluări s-a putut vedea că mingea nu atinge mâna, ci capul jucătorului echipei antrenate de Marius Croitoru.

Tensiunea din teren creată de deciziile luate de centralul Istvan Kovacs alături de sistemul VAR s-a transmis şi în tribunele stadionului ”Ion Oblemenco”.

Astfel, repriza a doua a fost întreruptă zece minute din cauza multor obiecte aruncate pe teren de fani la o lovitură de colţ, inclusiv o torţă, care a ars plasa porţii lui Lazar.

Cornel Dinu a identificat ”câinele de pază” al Universităţii: ”El este băiatul rău din distribuţia Craiovei, bad boy-ul” | EXCLUSIV

Totuşi, toate aceste evenimente nu aveau cum să nu afecteze şi jocul celor două echipe, dar şi comportamentul actorilor de pe teren. 

Prin urmare, jucătorii echipei gazdă au încasat trei cartonaşe galbene, toate în prima repriză, dar şi un ”roşu” direct pe finalul meciului, în timp ce la oaspeţi au fost ”îngălbeniţi” nu mai puţin de şapte jucători.

Printre ei s-a numărat şi Alex Creţu, jucătorul din axul central al Universităţii, cel pe care Cornel Dinu l-a numit ”bad boy-ul Craiovei”.

”Creţu e băiatul rău din distribuţia Craiovei, bad boy-ul”, a fost reacţia lui Cornel Dinu, la emisiunea ”Minutul 91”, de la Orange Sport.

Reghecampf: ”Creţu are calitate fizică bună, este un jucător foarte înalt”

Pe vremea în care o pregătea pe Universitatea Craiova, în sezonul trecut, Reghecampf îl lăuda pe Creţu pentru calităţile fotbalistice şi îl propunea echipei naţionale.

”Creţu ştiam că are calitate fizică bună, este un jucător foarte înalt, foarte dificil când vine din spate cu tempo, cu o tehnică bună pentru postul respectiv (n.r. de mijlocaş defensiv), nu am riscat nimic, el a muncit, este foarte serios şi lucrul acesta l-a ajutat foarte mult.

Nu am cum să vă spun dacă îl văd pe Creţu la echipa naţională, cred că ar trebui să respectăm în primul rând deciziile selecţionerului.

Creţu este un jucător în formă bună, care ar putea ajuta echipa naţională”, afirma Reghecampf, în luna aprilie, după o victorie a Universităţii Craiova cu 4-0 în faţa formaţiei FC Argeş.

Afla mai multe despre: craiovacornel dinu 

viewscnt
Articole similare