Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, anunţ misterios! "Balint nu ştiu dacă e antrenor de Craiova. Sunt zvonuri că au fost interferenţe brutale pe acolo" | EXCLUSIV

Cornel Dinu, anunţ misterios! "Balint nu ştiu dacă e antrenor de Craiova. Sunt zvonuri că au fost interferenţe brutale pe acolo" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Expertul Orange Sport, Cornel Dinu, a făcut un anunţ misterios despre antrenorul Universităţii Craiova, Laszlo Balint, cu câteva zile înainte de returul cu Vllaznia.

Cornel Dinu, despre Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova e sub presiune, cu gândul la ruşinile din Europa din sezoanele trecute. Joi, de la 20:30, oltenii joacă un meci important cu Vllaznia pentru a continua în Europa

Universitatea Craiova a remizat în deplasare, scor 1-1, în urmă cu o săptămână, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Până în acest moment, echipa de pe "Ion Oblemenco" nu a câştigat cu noul antrenor Laszlo Balint, care a înregistrat trei remize, două în Superligă, cu Sepsi şi U Cluj, şi a treia în Conference League. 

După ce Mihai Rotaru a decis schimbarea lui Laurenţiu Reghecampf pentru a da un alt "aer" echipei, cu o disciplină de fier, Cornel Dinu a făcut un anunţ misterios. 

Fostul antrenor al lui Dinamo a susţinut că are dubii în privinţa capacităţii lui Laszlo Balint de a conduce Universitatea Craiova de pe banca tehnică şi a vorbit despre anumite zvonuri. 

"Balint nu ştiu dacă e antrenor de Craiova şi va avea viaţă grea. Deja sunt zvonuri că au fost nişte interferenţe pe acolo brutale", a declarat Cornel Dinu pentru Orange Sport. 

”De când sunt la Craiova nu e neapărat odihnitor somnul meu”, susţinea tehnicianul în cadrul unei conferinţe de presă. 

Ce spunea Sorin Cârţu înaintea returului cu Vllaznia

"N-aş face o analiză aşa radicală deocamdată. Cert e că prima repriză cu U Cluj a fost urâtă, nu mă aşteptam să avem o asemenea prestaţie. Trebuie să ne calificăm (n.r. cu Vllaznia). Normal că sunt speranţe. Obligatoriu, calificarea! Nici nu vreau să mă gândesc la altceva.

Păi, ce? A venit la echipă că să poată să aibă altă variantă în afară de calificarea la meciul cu albanezii? Nici nu trebuie să se gândească o altă variantă. Sunt prea mari ruşinile (n.r. - din trecut) că să putem să mai aşteptăm", a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.  

Afla mai multe despre: cornel dinuuniversitatea craiovavllaznia universitatea craiovalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare