Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon, sfat valoros pentru actualul portar al României din Premier League: "La City se vedea cu totul altfel" | EXCLUSIV

Costel Pantilimon, sfat valoros pentru actualul portar al României din Premier League: "La City se vedea cu totul altfel" | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon, fost campion în Premier League alături de Manchester City, în sezonul 2013-2014 a vorbit despre situaţia lui Ionuţ Radu, la Bournemouth.

Fostul portar al echipei naţionale, Pantilimon l-a sfătuit pe Radu să aibă răbdare la actuala sa echipă din Premier League. 

Radu a fost împrumutat de Bournemouth, de la Inter, în vara acestui an. De atunci, portarul care a contribuit la campania de calificare a României U21 la EURO 2019 a jucat în cinci partide, în care a încasat 11 goluri şi a reuşit o singură partidă fără a încasa un gol.

Andrei Radu, şase goluri încasate împotriva lui Manchester City

Manchester City, fosta echipă a lui Costel Pantilimon a jucat în luna noiembrie cu Bournemouth. Ionuţ Radu a fost titular în acel meci iar jucătorii lui Pep Guardiola nu au avut milă. 6-1 a fost scorul partidei disputate pe Etihad.

Pantilimon crede că Bournemouth a văzut ceva în portarul român şi că acesta îşi poate realiza potenţialul.

De-a lungul perioadei sale sub contract cu Inter, Radu a fost împrumutat la cluburi precum Genoa, Parma, Auxerre şi Cremonese.

"Nu cred că l-au ales din întâmplare. E un portar care are potenţial. Pentru el este fantastic să fie în Premier League. Important este că a deschis ochii oamenilor din fenomen. O poate face şi aici. Impactul vizual din Premier League nu-l găseşti nicăieri. Sper să primească o şansă indiferent cum ar fi. 

Eu am reuşit să schimb astrele abia în al 3-lea an (n.r. la City). Perseverenţa, munca la un moment dat vei fi răsplătit. Eu am trăit-o pe propria piele. Şi eu am încercat în fiecare an să plec, dar nu am realizat la ce echipă sunt. Era dorinţa asta de a juca mai mult, de a fi numărul unu. 

Mi-am dat seama în acea perioadă (n.r. Sunderland) că nu era uşor să câştigi un meci de Premier League. La City se vedea cu totul altfel." a declarat Costel Pantilimon.

Afla mai multe despre: costel pantilimonandrei radubournemouth 

viewscnt
Articole similare