Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Craiova este viaţa mea". Antrenorul ales de Mititelu pentru a salva echipa, în faţa primei provocări: "Să se deblocheze factorul mental"

"Craiova este viaţa mea". Antrenorul ales de Mititelu pentru a salva echipa, în faţa primei provocări: "Să se deblocheze factorul mental"

FC U Craiova

Comentarii

Noul antrenor de la FCU Craiova 1948, Eugen Trică, a prefaţat primul meci pe care-l are în faţa, în Superliga, după ce Adrian Mititelu l-a ales pentru banca tehnică.

Eugen Trică, înainte de Poli Iaşi - FCU Craiova

Două dintre echipele care traversează o formă slabă se întâlnesc în acest weekend, în campionat. Poli Iaşi - FCU Craiova 1948 se joacă duminică, de la 17:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, după ce ambele echipe au pierdut în primele două etape ale play-out-ului. 

Eugen Trică a fost ales de Adrian Mititelu pentru a antrena în al patrulea mandat ca principal la echipa sa de suflet. 

"Este o situaţie asemănătoare pentru ambele echipe (n.r. - FCU Craiova şi Poli Iaşi), cu rezultate negative, cu schimbări de antrenor. Mereu am spus că voi răspunde prezent, când domnul Mititelu va apela la mine. Ştiţi că aici m-am născut, Craiova este viaţa mea şi încet, încet vom încerca să ieşim din această situaţie şi am încredere în aceşti jucători că pot face lucruri de valoare. 

De mâine sper să se deblocheze factorul mental şi să câştigăm cele trei puncte. Important e ca această echipă să rămână în prima ligă", a spus Eugen Trică

FCU Craiova 1948 este pe locul al optulea în play-out, în zona barajului de menţinere în Superliga, cu 16 puncte, iar Poli Iaşi este în aceeaşi situaţie, pe locul al şaptelea, cu 17 puncte. 

Afla mai multe despre: eugen tricaeugen trica fcu craiovapoli iasi fcu craiova 

viewscnt
Articole similare