Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga se felicită pentru ce a făcut în ultimele zile la CFR Cluj! "Era nevoie să fac un şoc. Poate mulţi m-au criticat"

Nelu Varga se felicită pentru ce a făcut în ultimele zile la CFR Cluj! "Era nevoie să fac un şoc. Poate mulţi m-au criticat"

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul majoritar de la CFR Cluj, Nelu Varga, a ieşit triumfător în faţă, după victoria zdrobitoare cu Rapid, chiar în Giuleşti.

"Acesta este ADN-ul". Nelu Varga a trecut de la o stare la alta în doar câteva zile, la CFR Cluj

Fosta campioană a revenit pe locul al doilea în Superliga, cu 31 de puncte, însă liderul FCSB, cu 38 de puncte, şi Universitatea Craiova, care este pe locul al treilea, au meci direct azi, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

CFR Cluj a învins Rapid cu 4-1, într-un meci în care echipa din Gruia a arătat altă faţă, spre deosebire de sfertul de finală pierdut categoric contra Corvinului. 

În urma ruşinii din Cupa României, Adrian Mutu a demisionat, iar Cristi Balaj a fost înlăturat de pe postul de preşedinte ocupat la CFR Cluj. 

Nelu Varga a urmărit victoria echipei sale din etapa a treia a play-off-ului şi a fost încântat, mai ales că şi-a adus aminte de trupa care a dominat în România, în ultimele etape. 

"Sunt foarte foarte fericit şi le mulţumesc băieţilor pentru reacţia de după înfrângerea de la Hunedoara. S-a văzut că era nevoie să fac un şoc. Poate mulţi m-au criticat. Nu vreau să vorbesc de titlu.

Dar este o seară frumoasă, CFR Cluj nu a murit. ADN-ul de campioni este acolo. Am arătat ca o echipă care se poate bate la titlu. Acesta este ADN-ul creat la CFR Cluj. Toţi aţi uitat că a câştigat atâtea campionate”, a declarat Nelu Varga, conform Fanatik

Afla mai multe despre: nelu varganelu varga cfr clujrapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare