You are here:

Craiova nu se lasă mai prejos în mercato. Lovitura lui Rotaru, după ”tunurile” rivalilor Becali, Şucu şi Varga

Craiova nu se lasă mai prejos în mercato. Lovitura lui Rotaru, după ”tunurile” rivalilor Becali, Şucu şi Varga
Comentarii

Univeristatea Craiova o să aducă un atacant străin şi speră să dea lovitura cu acesta în lupta la titlu din România.

Rotaru vrea la Craiova un atacant cum nu s-a mai văzut în Oltenia. Lupta la titlu, încinsă

Universitatea Craiova este una dintre cele mai importante şi în formă echipe din campionatul României, dar, în ultima vreme, a bătut pasul pe loc pe piaţa transferurilor.

Dacă FCSB l-a luat pe Bîrligea, Rapid a replicat cu aducerea lui Grameni, iar CFR Cluj a reuşit ”tunul” Louis Munteanu, Rotaru s-a lăsat aşteptat din acest punct de vedere.

Dar nu pentru mult timp. Acum vrea şi el să puncteze pe piaţa transferurilor cu un atacant bosniac de 1,90 metri şi 25 de ani.

Jovo Lukic este numele său, iar acesta s-ar afla deja în Craiova, unde urmează să efectueze vizita medicală şi să-şi pună semnătura pe contractul cu formaţia pregătită de Costel Gâlcă, potrivit Gsp.

Până acum, Lukic a evoluat doar în campionatul intern din Bosnia, la Sloga Doboj, FK Krupa, Zvijezda şi Banja Luka. La ultima dintre ele, a jucat 136 de meciuri şi a livrat 38 de goluri şi 12 pase decisive.

În momentul de faţă este cotat la 500.000 de euro, iar Craiova ar plăti suma de 900.000 de euro în schimbul atacantului, conform Fanatik.

Jovo Lukic are şi o selecţie în naţionala mare a Bosniei, la finalul anului 2021, iar acum vine să rupă plasele adverse din campionatul României.

Afla mai multe despre: craiovasuperligajovo lukic 

viewscnt
Articole similare