Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Credea că are magic baghet, dar avea baghetă de pâine”. Transferurile lui Gică Hagi din această vară, ironizate în direct | EXCLUSIV

”Credea că are magic baghet, dar avea baghetă de pâine”. Transferurile lui Gică Hagi din această vară, ironizate în direct | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul este doar o umbră a echipei care a câştigat campionatul în sezonul trecut. ”Marinarii” au nu au reuşit să ajungă în grupele unei competiţii europene şi au evoluţii modeste în Superligă.

Jucătorii aduşi de Gică Hagi în această vară pentru a întări lotul campioanei nu au adus un mare plus în jocul alb-albaştrilor, iar probabil ”Regele” şi-a pus întrebări referitoare la deciziile pe care le-a făcut, după finalul stagiunii trecute.

Transferurile lui Hagi au dezamăgit în acest sezon.”Credea ca are magic baghet, dar avea bageta de pâine”

Nume precum Bentchaib, Grigoryan, Diogo Queiros sau Borgnino au fost parte din probabil cea mai slabă campanie de transferuri a grupării de pe litoral din istoria recentă. Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basrab Panduru au ironizat transferurile lui Hagi de după cucerirea titlului. 

În opinia celor doi, ”Regele” a crezut că, deşi jucătorii nou-veniţi nu ar fi putut face parte din lotul unei echipe campioane, aceştia ar fi crescut sub comanda antrenorului ”marinarilor”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Lumea şi-a imaginat că Hagi, pe orice jucător pune mâna...”

Basarab Panduru:”Şi el şi-a imaginat.”

Mihai Stoica: ”Magic baghet”

Basarab Panduru: ”Magic baghet şi când colo era baghetă de pâine, nu d-aia magică”

Mihai Stoica: ”Ideea e că au fost exemple în trecut. Jucători lăsaţi liberi - Băluţă, Nedelcu, Alibec - cu jucătorii ăştia a câştigat campionatul. Acum a adus alţi jucători liberi, dar...”

Gică Hagi recunoaşte: ”Obiectivul nostru e play-off-ul!”

”Ne dorim şi trebuie să câştigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut. Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, aşteptăm meciul. Toţi suntem conectaţi la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi şi ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm şi în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câştigăm cât mai multe meciuri. Trebuie să fim echilibraţi pe ambele faze, să marcăm. Am avut şedinţă cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Mă aşteptam la mai mult, e clar că cei care au rămas acasă pentru meciul cu Voluntari vor juca. Ceilalţi meritau, d-aia sunt plătiţi, nu doar să se antreneze, să mai joace din când în când.

Mi-am asumat acest lucru, dar nu au trecut testul. Mai sunt două luni până în iarnă, trebuie să ne convingă. Pretenţiile sunt foarte mari, presiunea e mare, cât sunt eu la club.

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: farulgică hagimm stoicapanduru 

viewscnt
Articole similare