Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, reacţie senzaţională după ce Dugandzic a fost ”dat de gol”: ”Nu ştiu dacă e preţul corect”. Croatul susţine că i-a fost spart contul

Cristi Balaj, reacţie senzaţională după ce Dugandzic a fost ”dat de gol”: ”Nu ştiu dacă e preţul corect”. Croatul susţine că i-a fost spart contul

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj şi Marko Dugandzic au reacţionat în urma unui nou scandal izbucnit la CFR Cluj.

Marko Dugandzic a declanşat scandalul momentului la CFR Cluj, după ce a abordat un model OnlyFans pe Instagram.

Atacantul lui CFR Cluj i-a propus Mirunei Milu suma de 500 de euro pentru un videoclip explicit cu ea.

Nu doar că aceasta l-a refuzat, ba chiar l-a ”dat de gol”, publicând conversaţia pe reţelele de socializare, spunând că nu este escortă.

În urma apariţiei imaginilor, Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a oferit o reacţie senzaţională.

Cristi Balaj, reacţie senzaţională după ce Dugandzic a fost ”dat de gol”

Oficialul din Gruia a afirmat că Dugandzic nu a dat dovadă de vreun comportament neadecvat la antrenamente şi a glumit că nu ştie dacă acesta a oferit preţul corect.

Dugandzic este băiat major, am vorbit cu el, nu ne interesează ce face în timpul lui liber.

Normal că am purtat o discuţie, pentru că este vorba şi de imaginea clubului, dar pe noi ne interesează să fie profesionist la antrenamente şi aici nu avem ce să-i reproşăm.

Este un băiat tânăr, e sportiv, arată bine şi e necăsătorit. Nu ştiu dacă preţul e corect sau nu, dar pentru că noi nu activăm în domeniu mai multe nu avem ce să comentăm”, a spus Balaj pentru Prosport.

Croatul susţine că i-a fost spart contul de Instagram

După ce Mădălina Milu a publicat captura de ecran cu conversaţie dintre ea şi croat, Dugandzic a postat pe Instagram, spunând că i-a fost spart contul.

De atunci însă, atacantul croat şi-a trecut profilul pe privat, astfel că persoanele care nu îl urmăresc nu pot vedea postările sale decât dacă trimit o cerere de urmărire, iar Dugandzic o acceptă.

Adus la cererea lui Dan Petrescu, atacantul croat a costat-o pe CFR Cluj jumătate de milion de euro şi a marcat doar un gol până acum.

Totuşi, acesta nu a primit prea multe şanse în Gruia, jucând doar 188 de minute.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare