Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum comentează MM Stoica delegarea unui fost junior de la CFR la meciul FCSB - Voluntari: ”Avem motive de îngrijorare” | EXCLUSIV

Cum comentează MM Stoica delegarea unui fost junior de la CFR la meciul FCSB - Voluntari: ”Avem motive de îngrijorare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a comentat numirea lui Horaţiu Feşnic la centrul duelului dintre FC Voluntari şi FCSB.

FCSB se gândeşte la ”finala” cu CFR Cluj, care va avea loc pe 22 mai, dar mai are până atunci un ”hop” de trecut.

Formaţia pregătită de Toni Petrea va da peste Voluntari, sâmbătă, pe Arena Naţională şi are nevoie de victorie dacă vrea să se asigure că va mai avea şanse la titlu în ultima etapă.

Dacă FCSB nu o învinge pe Voluntari, iar CFR câştigă împotriva Universităţii Craiova, atunci titlul va ajunge în Gruia pentru al cincilea an la rând.

Aşadar, meciul este foarte important peentru roş-albaştri, iar vestea că Horaţiu Feşnic, arbitru cu multe greşeli împotriva FCSB-ului, a fost delegat la meci i-a neliniştit pe bucureşteni.

MM Stoica a comentat delegarea arbitrului care a fost junior la CFR şi a afirmat că speră că acesta va avea un meci bun, deşi a recunoscut că FCSB are motive de îngrijorare.

Cum comentează MM Stoica delegarea unui fost junior de la CFR la meciul FCSB - Voluntari

Meciul ăsta are altă conotaţie, cu Voluntari. Avem trei jucători la limita suspendării, îl avem pe Feşnic şi avem motive să fim îngrijoraţi.

Nu l-am văzut niciodată îmbrăcat cu tricoul CFR-ului, azi l-am văzut în Gazetă. Aşa, că ai jucat la juniori, nu e o problemă.

Cojocaru a jucat la Oţelul la juniori, dar cu toate astea atâtea greşeli a făcut, inclusiv la meciul cu Voluntari, deşi a fost fotbalist.

Are foarte multe greşeli împotriva noastră. Problema e alta, noi avem expunere la meciul asta. Poate să fie presiune pe el după pozele astea.

Am câştigat o dată un meci cu o greşeală de arbitraj (n.r. în favoarea echipei sale), la Baia Mare, îmi era ruşine să mă uit în ochii lor...

Mi-aş dori ca Feşnic să arbitreze bine şi corect, dar el nu este intr-o formă foarte bună! O greşeală de arbitraj poate să conducă la nişte episoade diverse.

Să vezi tricoul întins aşa de tare ieri şi sa nu vezi penalty...”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare