Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sătul să stea pe bancă la Galatasaray, Olimpiu Moruţan ripostează: ”Nu înţeleg de ce nu joc. Antrenorul e responsabil”

Sătul să stea pe bancă la Galatasaray, Olimpiu Moruţan ripostează: ”Nu înţeleg de ce nu joc. Antrenorul e responsabil”

Stranieri

Comentarii

Tras pe linie moartă la Galata în urma venirii lui Domenec Torrent pe bancă, Olimpiu Moruţan a răbufnit la adresa antrenorului său.

Transferat de la FCSB în vara lui 2021, în schimbul sumei de aproape cinci milioane de euro, Olimpiu Moruţan a fost ”aruncat” în primul 11 al turcilor încă din primele săptămâni la club.

”Tricolorul” a fost adus la Istanbul alături de Alex Cicâldău, iar cei doi era anunţaţi drept ”noii Gică Hagi şi Gică Popescu”.

Desigur, pentru doi jucători care de abia făceau pasul în afara României, aşteptările de pe umerii lor erau mult prea ridicate, iar prestaţiile lor au lăsat de dorit, mai ales cele ale lui Moruţan.

Dorit de Fatih Terim la club, imediat după ce turcul a fost înlocuit, Moruţan şi-a pierdut locul de titular, deşi nu îl avea asigurat nici în mandatul ”Împăratului”.

Iar, după luni bune de speculaţii în legătură cu viitorul său şi comentarii publice ale antrenorului său care dădeau de înţeles că nu merita să joace, Moruţan a răbufnit.

Sătul să stea pe bancă la Galatasaray, Olimpiu Moruţan ripostează

Într-un interviu cu presa din Turcia, internţionalul român a afirmat că se pregăteşte la fel de bine la antrenamente ca oricând şi că nu înţelege de ce nu joacă.

Olimpiu Moruţan a punctat că tehnicianul Domenec Torrent este responsabil pentru alcătuirea primului 11 şi i-a transmis acestuia că va continue să încerce să reintre în planurile echipei.

"Întotdeauna am fost pregătit să joc 90 de minute. Fatih Terim mi-a dat din ce în ce mai multe minute de joc la fiecare meci, pentru a putea gestiona presiunea.

De aceea am trecut mai uşor prin prima perioadă a sezonului... nu ştiu să spun de ce nu mai joc acum.

Eu continui să mă antrenez la fel de bine ca la început, poate chiar încerc mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil.

Continui să lucrez, nu mă voi opri să muncesc", a declarat Olimpiu Moruţan, pentru Ajansspor.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare