Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, în formă mare la interviuri, după ce Rapid a urcat pe locul doi: ”Acum opt ani am retrogradat aici, iar astăzi s-a întors roata”

Cristiano Bergodi, în formă mare la interviuri, după ce Rapid a urcat pe locul doi: ”Acum opt ani am retrogradat aici, iar astăzi s-a întors roata”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid s-a impus pe terenul CFR-ului şi a urcat pe locul doi în Superligă.

Cristiano Bergodi nu o scoate pe CFR din calcule pentru titlu: ”Cine spune asta, o face la vrăjeală!”

La finalul meciului,italianul şi-a adus aminte de ultimul meci din Gruia în care a întâlnit-o pe CFR din calitate de antrenor al Rapidului. În mai 2015, Rapid a retrogradat în Liga 2, după un eşec contra CFR-ului, scor 1-2.

Bergodi este de părere că astăzi roata s-a întors în favoarea echipei sale, care s-a apropiat la doar şase puncte de FCSB.

”Dacă ne gândim că în urmă cu opt ani am pierdut aici şi am retrogradat... astăzi s-a întors roata. Mă bucur pentru băieţi, pentru că au avut o atitudine extraordinară. Am avut probleme, pentru că a trebuit să schimbăm doi jucători şi a fost greu. 

(n.r. despre titlu) trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Sunt sigur că dacă vom juca mereu cu atitudinea şi dorinţa asta putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună, competitivă.

Cine spune că CFR a ieşit din lupta pentru titlu, o face la vrăjeală”, a spus Cristiano Bergodi, după meciul cu CFR.

În următoarea etapă, Rapid va primi în Giuleşti vizita lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: cfrrapidbergodisuperligă 

viewscnt
Articole similare