Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mutu şi Muhar se contrazic". A depistat primele probleme la CFR Cluj în echipă? "Poate n-au înţeles jucătorii"

"Mutu şi Muhar se contrazic". A depistat primele probleme la CFR Cluj în echipă? "Poate n-au înţeles jucătorii"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Ovidiu Herea, a sesizat diferenţele între ce au transmis Adrian Mutu şi Karlo Muhar, la finalul înfrângerii suferite de CFR Cluj cu Rapid, în Superliga.

Ovidiu Herea a sesizat imediat după ce i-a auzit: "Mutu şi Muhar se contrazic. Poate n-au înţeles jucătorii"

CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9, apoi partida a suferit la capitolul ocazii. 

După cele 90 de minute, dinspre CFR Cluj au venit primele explicaţii. Muhar, care a fost pe teren, a spus ce strategie s-a abordat: "Am încercat să fim răbdători, nu trebuie să jucăm doar fotbal direct, am încercat să pasăm în lateral şi de acolo să avem ocazii", a spus mijlocaşul din Gruia. 

După ce a auzit şi declaraţia lui Adrian Mutu, care a spus că jucătorii săi trebuiau să fie "rapizi în circulaţia mingii şi poate în acţiunile individuale puţin mai concreţi", Ovidiu Herea a punctat imediat: 

"Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid, să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fi direct pe poartă. 

E o victorie meritată şi mare, foarte mare. La cum am văzut Rapid în primele jocuri aveam o temere faţă de acest meci, dar victoriile aduc victorii şi e adevărată acea vorbă", a spus Ovidiu Herea. 

Basarab Panduru, despre CFR Cluj - Rapid 0-1

"Rapid a fost echipa care a arătat fotbal, bine, a stat bine în teren, a gestionat bine repriza a doua. Te gândeai că CFR încearcă să vine peste şi să egaleze. N-au avut ocazii, iar Rapid a fost mai bună. 

Rapid a stat foarte bine pe teren în prima repriză. CFR a părut că nu ştia ce să facă în momentul când are mingea, nici măcar n-a surprins pe contraatac. Otele a fost bun în prima repriză, dar în repriza a doua aproape nimic. Erau îngrămădiţi toţi în jurul careului şi aşteptau ce?", a spus expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

În urma rezultatului din Gruia, Rapid este pe locul secund, cu 45 de puncte, la şase puncte de liderul FCSB, care are un meci în minus. CFR Cluj este pe locul al treilea, cu 42 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr cluj rapidadi mutukarlo muharovidiu herea 

viewscnt
Articole similare