Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl ierţi pe Becali?". Andrea Compagno a dezvăluit ce a simţit în ultima perioadă la FCSB: "L-am răsplătit, dar nu a fost destul"

"Îl ierţi pe Becali?". Andrea Compagno a dezvăluit ce a simţit în ultima perioadă la FCSB: "L-am răsplătit, dar nu a fost destul"

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a plecat de la FCSB şi se îndreaptă spre China, unde va semna cu Tianjin Jinmen Tiger. Pe aeroport, atacantul italian a oferit câteva detalii despre ultima perioadă petrecută la echipa din Superliga.

Andrea Compagno, întrebat dacă îl iartă pe Gigi Becali: "Pentru mine era bine să fiu aici"

Tianjin Jinmen Tiger îl transferă pe Andrea Compagno pentru sub 200.000 de euro, după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a plătit 1.5 milioane de euro, în momentul în care l-a transferat de la FCU Craiova. 

La plecarea din România, Andrea Compagno a lăsat de înţeles că nu are resentimente faţă de Gigi Becali şi a recunoscut că decizia de a schimba în atacul FCSB a fost luată în acest sezon. 

"(Îl ierţi pe Becali?) Cum am zis, eu voi fi recunoscut, pentru că anul trecut a plătit mult spre FCU şi cred că anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. Când a început acest an a spus că vrea să joace cu alt gen de vârf. Nu e o problemă, eu sunt mulţumit că a luat această decizie. 

Sper să am şi o medalie de campion. (n.r. - despre revenirea în fotbalul românesc) Bucureştiul e un oraş frumos, la o echipă, cine ştie?! Dacă găseşti bine, te întorci. 

Când mă gândesc la meciul de titlu cu Farul, dispare somnul. S-a întâmplat să plec acum şi sper să fie campioni acum. M-am regăsit în România, de la mâncare, persoane, Bucureştiul, tot. Am fost bine, iubita mea a fost bine, iar fiul meu trebuia să se nască aici. Pentru mine era bine să fiu aici. 

Aştept să ajung în China, o ţară diferită de Europa, dar sunt pregătit de la 14 ani, de când am plecat de acasă. România a fost a doua casă şi încerc să mă adaptez. 

(n.r. - despre locul pe lista preliminară a Italiei) A fost ceva senzaţional, motivul pentru care o să le fiu recunoscător tuturor, că a fost ceva incredibil", a declarat Andrea Compagno, la plecarea din România.  

  • 55 de meciuri, 26 de goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Andrea Compagno la FCSB.

Afla mai multe despre: andrea compagnoandrea compagno fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare