Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a propus un schimb incredibil de antrenori în Superliga: "Să se ducă Mutu acolo. Antrenamentele antifotbal au fost eficiente"

Basarab Panduru a propus un schimb incredibil de antrenori în Superliga: "Să se ducă Mutu acolo. Antrenamentele antifotbal au fost eficiente"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a propus un experiment în Superliga. Fostul fotbalist şi-ar dori ca Adrian Mutu şi Dorinel Munteanu să facă schimb de echipe, mai ales după ce antrenorul de la Oţelul l-a contrat pe cel de la CFR Cluj.

Panduru a propus schimbul Mutu - Munteanu: "Să vedem ce se întâmplă la CFR dacă ajunge Dorinel acolo"

CFR Cluj întâlneşte Rapid, sâmbătă, de la 21:15, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Ambele echipe au 42 de puncte, iar în cazul unei victorii se pot desprinde pe locul secund de adversara din această seară. 

Basarab Panduru a propus un schimb interesant, pentru a vedea ce s-ar întâmpla cu Dorinel Munteanu pe banca lui CFR Cluj şi cu Adrian Mutu pe cea a Oţelului. 

"Să facem un schimb între felul de antrena. Să vină Dorinel la CFR şi Mutu la Oţelul şi să vedem rezultatele cu antrenamentele moderne, că alea antifotbal mi s-au părut eficiente aseară (n.r. - în Oţelul - FCU Craiova 1-0, în Superliga). Am văzut puterea aia de a alerga 90 de minute...

Aia trebuie să faci la echipe de tipul Oţelului. Da, vreau un schimb, să iei echipa cu situaţia asta, să iei jucători şi să vedem ce se întâmplă. Să vedem ce se întâmplă la CFR dacă ajunge Dorinel acolo. Normal, nu o să se întâmple asta", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

De când a semnat cu CFR Cluj, Adrian Mutu a bifat două victorii consecutive, 4-1 cu FC Voluntari şi 2-1 cu Petrolul. 

Dorinel Munteanu l-a taxat pe Adrian Mutu pentru comentariile făcute: "Atât îl duce capul"

În pragul revenirii sale în Superliga, Adrian Mutu a fost întrebat despre metodele diferite de antrenament pe care le foloseşte Dorinel Munteanu. "Briliantul" nu a fost de acord cu acestea, deşi Oţelul a reuşit să se apropie la două puncte de play-off-ul Superligii, după 25 de meciuri jucate. 

"Noi ştim foarte bine ce facem. La Vatra Dornei a fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici.

Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine.

Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac. Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea. El e crescut în noua generaţie şi noua generaţie are altă părere despre noi. Dar tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci", declara Dorinel Munteanu, în urmă cu trei săptămâni. 

 

Afla mai multe despre: adrian mutudorinel munteanucfr cluj rapid 

viewscnt
Articole similare