Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum e văzută la FCSB plecarea lui Compagno: ”I-ar fi fost foarte greu”. De ce nu ar fi avut italianul viitor la liderul din România | EXCLUSIV

Cum e văzută la FCSB plecarea lui Compagno: ”I-ar fi fost foarte greu”. De ce nu ar fi avut italianul viitor la liderul din România | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) nu mai este jucătorul celor de la FCSB. Deşi plecarea sa încă nu a fost anunţată în mod oficial, atacantul italian şi-a luat deja la revedere de la colegii săi şi de la conducerea liderului din România.

Andrea Compagno a acceptat să plece de la FCSB. Atacantul italian se va transfera în China, la Tianjin Tiger, unde va avea un salariu pe măsură.

Despărţirea de jucătorul italian a confirmat a fost confirmată atât de Gigi Becali, cât şi de Mihai Stoica.

Astfel, Compagno pleacă de la FCSB după un an şi jumătate şi 55 de meciuri jucate şi 20 de goluri marcate.

Gigi Becali l-a cumpărat italian în vara anului 2022 cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova, dar l-a dat acum doar cu 120.000 de euro.

Motivul pentru care Compagno pleacă de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor a fost învinovăţit de Adrian Mititelu că l-a stricat pe Andrea Compagno, care a fost golgheterul FCSB-ului în primul sezon, dar a fost tras pe linie moartă în a doua stagiune.

Mihai Stoica a subliniat că el l-ar fi păstrat pe vârful de 27 de ano şi pentru a doua parte a sezonului, dar a precizat că acesta nu se mai potrivea în stilul actual de joc al roş-albaştrilor.

”Eu nu l-aş fi dat pe Compagno. Aş fi tras de el în continuare, dar asta este. Dar acum i-ar fi fost foarte greu să joace, la modul în care se exprimă echipa acum, cu jucători de alt profil pe poziţia lui.

Împotriva unei echipe care se apără jos, mai degrabă ai nevoie de jucători care pleacă de acolo pentru a crea spaţii.

E greu de crezut că noi vom ajunge să jucăm minge lungă în campionatul intern. Mai departe, ce va fi în Europa, vom vedea. Să ajungem acolo mai întâi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali a anunţat că nu va aduce un înlocuitor pentru Andrea Compagno, pe postul de atacant central urmând să evolueze, în funcţie de context, Florinel Coman, David Miculescu, Alex Băluţă sau Luis Phelipe.

Cota actuală de piaţă a lui Andrea Compagno este de 2,3 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaandrea compagnosuperliga 

viewscnt
Articole similare