Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bunicul lui Compagno susţine că anumiţi fotbalişti de la FCSB l-au "lucrat" pe nepotul său: "A fost o premeditare"

Bunicul lui Compagno susţine că anumiţi fotbalişti de la FCSB l-au "lucrat" pe nepotul său: "A fost o premeditare"

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a părăsit-o pe FCSB după un an şi jumătaate şi a semnat cu formaţia chineză, Tianjin Tiger.

Compagno a semnat cu Tianjin Tiger, formaţie din prima ligă din China. Italianul va încasa o avere în China, motiv pentru care a refuzat să se transfere în Turcia, campionat al cărui nivel fotbalistic este superior faţă de campionatul din China. 700.000 de euro pe sezon va încasa Compagno de la Tianjin Teda, anunţă Fanatik.

Regretul lui Salvato Armato, bunicul lui Andrea Compagno

Bunicul fotbalistului italian a vorbit despre experienţa nepotului său de la FCSB, ce l-a nemulţumit la plecarea acestuia din România şi marele regret legat de perioada în care a fost forţat să plece de la gruparea de pe primul loc din Superliga.

"Ciao, dar astăzi nu pot să-ţi spun decât că mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârşit de la Bucureşti, până acum se ştia de către toată lumea că nu mai există nicio şansă ca el să joace pentru FCSB.

Din păcate, totul este ciudat în fotbal şi nu mă surprinde nimic, pentru că este clar că după ce în sezonul trecut a marcat 22 de goluri se aştepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câştige campionatul.

Dar acest lucru nu a fost cazul şi s-a văzut imediat în primele meciuri că, cu Andrea pe teren, coechipierii săi în ghilimele nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători individuali împotriva lui Andrea, dar apoi tot restul a fost, de asemenea, făcut de preşedinte pentru a-l distruge pe jucător.

Dar cum o faci după o lună, două luni a terminat sezonul trecut şi Andrea era în gura tuturor avea atâtea solicitări şi el în ciuda a tot ce voia să rămână la FCSB să câştige campionatul cu echipa. Acest lucru nu i-a fost permis evident că opţiunile clubului de a schimba jocul pentru a juca cu 9 fals au fost atât de hotărâte încât Andrea, la un moment dat, a trebuit să renunţe.  Andrea ştie deja din octombrie că îi este dator directorului", a declarat Salvato Armato, bunicul lui Andrea Compagno, la Fanatik.

"Pentru a putea pleca în această piaţă de iarnă a avut atât de multe cereri de la echipele importante din Olanda, din Turcia la alte ligi, dar preşedintele o zi l-a vândut, o zi îl denigrează, o zi o l-a trântit pe prima pagină şi apoi nu l-a luat şi apoi l-a vândut.

O astfel de confuzie a creat, de asemenea, confuzie în Andrea. El este cu siguranţă un mare profesionist, dar a trebuit să renunţe pentru că nu a putut lupta cu morile de vânt. Astăzi pot să vă spun că sunt fericit pentru el pentru viitorul său.

Dar cel mai important lucru este că nu a mai putut rămâne în Bucureşti. Dacă nu mai eşti binevenit, trebuie doar să pleci. Îmi pare rău că pleacă în China, chiar dacă va câştiga foarte mulţi bani acolo, dar ştie că în campionatul de tranziţie va face doi ani şi apoi se va întoarce în Europa.

Asta pot să vă spun, dar sunt cu adevărat trist că Andrea nu a putut câştiga campionatul cu FCSB, dar nu a fost decizia lui. Dar a fost decizia altcuiva. Din păcate, fotbalul este foarte ciudat, acceptăm aceste reguli barbare, dar aşa este astăzi preşedintele său care i-a dat ocazia doar să plece", a mai spus bunicul lui Compagno.

Afla mai multe despre: andrea compagnobunic compagnofcsbtianjin tiger 

viewscnt
Articole similare