Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi nu vine la Rapid cu mâna goală. Îl aduce pe cel mai bun jucător de la Sepsi

Cristiano Bergodi nu vine la Rapid cu mâna goală. Îl aduce pe cel mai bun jucător de la Sepsi

Rapid

Comentarii

Rapid a pus mâna pe Cristiano Bergodi (58 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din România în ultimii ani, şi speră ca italianul să vină în Giuleşti cu jucătorul numărul unu de la Sepsi.

Cu doar câteva zile înainte de începutul noului campionat, Rapid a rămas fără Adi Mutu, care s-a înţeles cu azerii de la Neftci Baku.

Totuşi, giuleştenii au găsit repede soluţia pentru conducerea băncii tehnice: italianul Cristiano Bergodi.

Fost la Sepsi în ultimele două sezoane, acesta nu vine la Rapid cu mâna goală, ci îl aduce şi pe cel mai în formă jucător al covăsnenilor.

Este vorba de Marius Ştefănescu, om de naţională. Astfel, odată cu cooptarea lui Bergodi, Rapid speră să obţină şi semnătura jucătorului de 24 de ani, informează Gsp.

Până acum, Rapid i-a adus pe: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle şi Cătălin Cârjan.

Marius Ştefănescu a adunat 147 de meciuri pentru Sepsi şi a oferit 23 de goluri şi 18 pase decisive. Are şi două prezenţe în tricoul naţionalei României.

Cristiano Bergodi, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. 

Antrenorul italian,a câştigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: rapidsepsicristiano bergodimarius stefanescutransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare