Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, spumos după Rapid - Dinamo 4-0! "E bine aşa! Ce pot spune despre Marius Şumudică? Nimic!". Ce se întâmplă cu Grigore, Morais şi Cîrjan

Cristiano Bergodi, spumos după Rapid - Dinamo 4-0! "E bine aşa! Ce pot spune despre Marius Şumudică? Nimic!". Ce se întâmplă cu Grigore, Morais şi Cîrjan

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, a tras primele concluzii după victoria cu Dinamo, scor 4-0. El l-a lăudat pe Funsho Bamgboye, a vorbit despre foştii titulari care nu mai prind minute la echipă şi a comentat prezenţa lui Marius Şumudică în Giuleşti.

Cristiano Bergodi, după Rapid - Dinamo, 4-0, în Superliga

Rapid Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-0, fornaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Albion Rrahmani a reuşit o nouă dublă pentru giuleşteni.

"Mă bucur pentru băieţi şi îi felicit, că au făcut un meci foarte bun, dar dificil în prima repriză. Am întâlnit o echipă adversă agresivă, care nu ne-a lăsat să jucăm. Am rupt echilibrul din penalty, apoi am făcut meciul uşor, în a doua repriză. Echipa mi-a plăcut în prima repriză prin agresivitate. Am jucat bine noi, e bine aşa! 

Pe benzi le-am împins jocul bine, inclusiv în zona centrală unde am recuperat mingea şi s-a rupt când a obţinut penalty Funsho, unul dintre cei mai buni jucători, el a dat mult, a dat şi pasă de gol. Echipa a împins jocul bine. 

Funsho e un jucător iute, îmi plac şi jucătorii combinativi şi acum îşi face datoria bine, nu ştiu ce s-a schimbat la el. Anul trecut juca în alt stil de joc, iar acum a înţeles bine ce vreau, ce doresc, iar mijlocaşii au fost şi ei foarte buni. Nu se poate spune doar despre un jucător că a fost la potenţial maxim", a declarat Cristiano Bergodi, la finalul victoriei din Giuleşti. 

Cristiano Bergodi, mesaj pentru fotbaliştii care au jucat mai puţin la Rapid

"E o perioadă care se întâmplă unui jucător (n.r. - Cîrjan). A jucat cinci meciuri. Trebuie să-l aşteptăm, e prima dată cu o echipă de seniori pentru el. Va avea şi el şanse de a juca. Trebuie să arate pe teren, când facem antrenamentul şi îi va veni rândul. Uitaţi exemplul lui Emmers. În primele cinci meciuri a jucat cinci minute, iar după a intrat foarte bine. Avem nevoie de mulţi jucători, că e importantă Cupa României şi avem nevoie de toţi. 

Nu e adevărat că Morais şi Grigore nu fac parte din calculele noastre. Avem 25-26 de jucători şi e clar că cineva nu prinde lotul. Nu pot spune nimic de rău despre băieţi, avem o grămadă de meciuri în faţă, din octombrie vom avea şi grupele de Cupa României. 

Cine joacă acum nu joacă rău, slab, dar în fotbal nu rezistă 11 jucători. E normal ca cineva să fie penalizat acum, dar vor avea şi ei momentul lor. Când urcă în tren trebuie să stea în tren. Dragoş şi Junior se antrenează bine. Dragoş a avut o problemă cu spatele, a şi spus că a ratat antranamente din cauza asta",  a adăugat antrenorul italian. 

Ce spune Cristiano Bergodi despre transferul lui Marius Ştefănescu şi prezenţa lui Marius Şumudică

De asemenea, Cristiano Bergodi a oferit şi o scurtă reacţie despre transferul lui Marius Ştefănescu, pregătit de Rapid Bucureşti. "Ştefănescu e un jucător bun, complet, dar nu pot spune nimic...".

Cât despre prezenţa lui Marius Şumudică în premieră în Giuleşti, la Rapid - Dinamo, dar şi despre declaraţiile controversate ale antrenorului, Cristiano Bergodi a încercat să nu alimenteze subiectul. 

"Ce pot spune despre Marius? Nimic! E un rapidist adevărat, a început cu două luni în urmă cu toate declaraţiile, dar nu pot spune nimic. Bine că a venit, că e un rapidist adevărat", a mai spus Cristiano Bergodi. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapid dinamo 

viewscnt
Articole similare