You are here:

CSM Bucureşti are locul asigurat în Liga Campionilor. Rapid a cerut acceptul EHF

CSM Bucureşti are locul asigurat în Liga Campionilor. Rapid a cerut acceptul EHF

Handbal

Comentarii

Campioana CSM Bucureşti are locul asigurat, conform regulamentului, în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp ce vicecampioana Rapid Bucureşti a cerut acceptul EHF pentru a participa, a anunţat, vineri, forul european.

Potrivit anunţului EHF, 21 de cluburi s-au înregistrat pentru a participa în sezonul 2023-2024 al Ligii Campionilor la feminin. Nouă dintre acestea au locul asigurat, conform regulamentului, iar ele se află şi campioana CSM Bucureşti, în timp ce alte 12, printre care şi Rapid Bucureşti, au solicitat participarea în calitate de ”a doua echipă reprezentantă”.

EHF a împărţit echipele participante în trei categorii: locuri garantate (campioanele), locuri pentru a doua echipă din aceeaşi naţiune, respectiv locuri pentru cluburi care nu provin din ţări cu indice de Liga Campionilor, dar care au drept de joc în European League.

Forul european de profil va anunţa decizia privind lista oficială cu echipele acceptate în 21 iunie, iar tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor va avea loc în 27 iunie, la Viena.

Cele nouă echipe cu locuri garantate sunt Team Esbjerg şi Odense (Danemarca), Metz Handball (Franţa), SG BBM Bietigheim (Germania), Gyor ETO (Ungaria), Buducnost (Muntenegru), Vipers (Norvegia), CSM Bucureşti şi Krim Ljubljana (Slovenia).

Afla mai multe despre: csm bucureştirapid bucureşti 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul