Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu cine poate fi coleg Dennis Man. Multipla campioană care îl doreşte pe internaţionalul român insistă pentru o legendă a lui Real Madrid

Cu cine poate fi coleg Dennis Man. Multipla campioană care îl doreşte pe internaţionalul român insistă pentru o legendă a lui Real Madrid

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) este dorit de Besiktas, formaţie la care poate deveni coleg cu un fost jucător legendar de la Real Madrid, anume brazilianul Marcelo (34 de ani).

Cu cine poate fi coleg Dennis Man. Multipla campioană din Turcia insistă pentru Marcelo

În presa din Turcia a apărut informaţia că Besiktas, prin noul ei antrenor Senol Gunes, îl doreşte pe Dennis Man.

Dacă negocierile se concretizează şi internaţionalul român de la Parma ar ajunge în capitala Turciei, acesta ar putea să devină coechipier cu Marcelo, fostul fundaş lateral al lui Real Madrid.

Ajuns de 34 de ani, brazilianul s-a despărţit la sfârşitul perioadei de mercato din vara acestui an de formaţia madrilenă şi a făcut pasul spre Grecia, unde a semnat cu Olympiakos

Totuşi, la formaţia din Pireu nu s-a adaptat mai deloc, bifând doar cinci prezenţe, dintre care două în campionat şi trei în Europa League.

Astfel, la doar câteva luni distanţă, Marcelo este pe cale să se despartă de Olympiakos, mai ales că nu duce lipsă de oferte. 

Şefii lui Olympiakos nu sunt deloc mulţumiţi de randamentul brazilianului, pe care îl acuză că nu este într-o formă foarte bună, având şi câteva kilograme în plus, şi vor să scape şi de salariul uriaş al jucătorului. Contractul său expiră în vara viitoare.

Printre oferte pe masă de care dispune Marcelo se numără şi cea venită dinspre Besiktas, formaţie cu 16 titluri de campioană a Turciei în istorie, dar şi Los Angeles FC, conform presei din străinătate.

Dacă Marcelo este pe cale să rămână fără echipă, un alt veteran brazilian, fostul său mare rival de la FC Barcelona, Dani Alves, ajuns la 39 de ani, a fost convocat de selecţionerul Tite pentru Cupa Mondială de peste câteva zile.

Afla mai multe despre: dennis manmarcelobesiktas 

viewscnt
Articole similare