Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu mine nu a discutat niciodată faţă în faţă”. Ce povesteşte despre Nicolae Dică fostul său jucător de la FCSB: ”Vorbea doar cu doi-trei”

”Cu mine nu a discutat niciodată faţă în faţă”. Ce povesteşte despre Nicolae Dică fostul său jucător de la FCSB: ”Vorbea doar cu doi-trei”galerie foto

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) e părăsit-o pe FCSB cu o reputaţie pătată, în urma unui al doilea mandat tumultuos la Bucureşti. Tehnicianul a tot fost criticat de foştii săi jucători şi colaboratori, dar se pare că nu a avut probleme la club doar de această dată.

Revenit pe banca tehnică a FCSB-ului după patru ani, Nicolae Dică şi-a început bine al doilea mandat la club, prin prisma calificării în grupele Conference League, dar situaţia s-a ”acrit” rapid.

Forma modestă din campionat şi, mai ales, cele două umilinţe cu Silkeborg au asigurat plecarea lui Dică după doar patru luni, urmând un scandal monstru după ”divorţ”.

Metodele de pregătire ale lui Nicolae Dică au fost criticate de cei de la FCSB, în timp ce antrenorul şi-a luat la ţintă câţiva dintre foştii jucători şi a afirmat că nu a găsit ce se aştepta la fosta sa echipă.

Între timp, apele s-au mai liniştit, dar o dezvăluire a scos la iveală faptul că nici în primul mandat al lui Nicolae Dică, care a durat semnificativ mai mult, situaţia nu a fost mult mai bună.

”Cu mine nu a discutat niciodată faţă în faţă, vorbea cu doi-trei”

Adus la club la cererea lui Gigi Becali, care a ignorat complet orice fel de sfat din partea celorlalte persoane de la FCSB, Marian Pleaşcă a jucat doar 13 meciuri pentru roş-albaştri.

Fundaşul a sosit la club cât Laurenţiu Reghecampf o pregătea pe FCSB şi a început să prindă primul 11 în play-off, însă schimbarea de pe banca tehnică din vară i-am schimbat drastic viitorul.

Odată cu Reghecampf a fost înlocuit de Dică, Pleaşcă a recunoscut că nu a fost băgat în seamă de noul său antrenor, care nici nu a purtat vreo discuţie individuală cu el.

A ales alţi jucători. Nu mi-a spus nimic. Dică e genul de omul care nu prea vorbea. Vorbea doar cu doi-trei, cu mine n-a discutat niciodată faţă în faţă.

Cu el, am jucat fundaş stânga, dar nici atunci nu a discutat cu mine. Atunci când bagi un jucător pe alt post decât e el obişnuit ar fi normal să-l întrebi cum se simte, să discuţi cu el.

Cred că trebuie să fii un bun pedadog înainte de a fi antrenor. Am simţit din prima că nu o să joc cu Dică”, a declarat Marian Pleaşcă, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare