Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Andrei Vochin izbucnirea nervoasă a lui Gică Hagi: ”El n-are cum să ne explice nouă care e treaba cu comunicarea”

Cum a comentat Andrei Vochin izbucnirea nervoasă a lui Gică Hagi: ”El n-are cum să ne explice nouă care e treaba cu comunicarea”

Farul Constanța

Comentarii

Andrei Vochin a taxat ieşirea nervoasă pe care a avut-o Gică Hagi după Farul - CFR Cluj 0-0, din a doua etapă a Cupei României.

Farul Constanţa a făcut 0-0 cu CFR Cluj, în ultima etapă din grupele Cupei României, după un meci în care a jucat în inferioritate numerică.

Echipa lui Gică Hagi a terminat astfel la egalitate de puncte cu CFR şi U Cluj, dar a ratat calificarea din cauza golaverajului.

La flash-interviuri, Gică Hagi a avut o izbucnire nervoasă la adresa presei.

Cum a comentat Andrei Vochin izbucnirea nervoasă a lui Gică Hagi

Antrenorul şi patronul Farului a venit extrem de nervos la flash-interviurile de după meciul cu CFR Cluj.

Gică Hagi s-a declarat foarte nemulţumit de faptul că la interviuri n-au fost chemaţi mai mulţi jucători de la Farul Constanţa.

Conform protocolului, după meciuri pot fi chemaţi la interviuri antrenorii celor două echipe şi câte un jucător de fiecare parte.

Prezent în studioiul Orange Sport, Andrei Vochin a taxat ieşirea nervoasă a lui Gică Hagi.

”Gică poate să ne explice ce vrea el despre fotbal, la zona de comunicare n-are cum să ne explice. Aşa cum noi nu putem să-i explicăm lui despre fotbal, nici el n-are cum să ne explice nouă care e treaba cu comunicarea.

Iar acest sindrom, pentru că este un sindrom, al nebăgării în seamă a unor echipe nu are nicio legătură nici cu Hagi, nici cu Farul, nici cu CFR Cluj... Are legătură doar cu bazinul de suporteri alocat fiecărei echipe.

Este foarte simplu, televiziunea se va duce către echipele care au bazine de suporteri. Pentru că televiziunea îşi câştigă banii din audienţă. Audienţa este dată de oameni, de numărul mare de oameni şi dacă eşti suporter Steaua/FCSB, Dinamo, Craiova, Rapid, ai oameni care se uită la tine.

Dacă nu, dai în sindromul Unirea Urziceni. Meme era la fel de nemulţumit de ceea ce se întâmpla cu campioana României, Unirea Urziceni, dar el are inteligenţa să înţeleagă presa. Şi înţelege de ce lucrurile stau aşa, nu mai poate să spună nimic”, a comentat Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare