Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să rateze cu poarta goală? Olaru explică chiar el: ”Am fost mult prea sigur pe mine”

Cum a putut să rateze cu poarta goală? Olaru explică chiar el: ”Am fost mult prea sigur pe mine”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a tras concluziile după prima victorie obţinută de FCSB în campionat, la capătul unui meci în care acesta s-a remarcat în mod negativ cu o ratare uriaşă.

FCSB a câştigat partida disputată contra Chindiei, scor 3-2, în etapa a cincea din Superligă. Este primul succes înregistrat de vicecampioana României în campionat, acolo unde a acumulat şase puncte.

Darius Olaru a intrat la pauză, atunci când FCSB era condusă cu 2-0. Mijlocaşul a avut o evoluţie bună, dar la finalul meciului s-a ”remarcat” cu o ratare uriaşă.

Totuşi, aceasta nu a contat la deznodământ, echipa bucureşteană impunându-se după o revenire senzaţională în repriza a doua.

Cum a putut să rateze cu poarta goală? Olaru explică chiar el: ”Am fost mult prea sigur pe mine”

La finalul meciului, Olaru a reacţionat cu privire la desfăşurarea partidei şi a vorbit inclusiv despre ratarea sa uriaşă.

”Prima repriză grea am încercat să-i deschidem, nu am reusit. La pauză, Mister Nick (n.r. Nicolae Dică) a pus lucrurile la punct. Am început a doua repriză senzaţional, am dominat a doua repriză şi eram convins că întoarcem rezultatul.

A doua repriză a trebuit să tragem 45-50 de minute ca să rezolvam meciul. La pauză, Mister Nick a luat atitudine. Nu s-a spart nimic, nu este genul.

Am făcut fix ce ne-a spus el şi am reuşit în 13 minute să întoarcem rezultatul. Sunt convins şi pot să joc din trei în trei zile.

Nu vreau să mă compar cu nimeni. Sunt eu de fiecare dată şi muncesc să ajung cât mai sus.

Nu m-am gândit niciodată la transfer, sunt aici, sunt profesionist şi dau totul pentru echipă. Nu s-a pus problema, nu ştiu nimic. (n.r. cât mai rămâi la FCSB?) Cât este nevoie de mine şi când va veni momentul, voi pleca şi eu. Dar până atunci sunt aici şi voi da totul pentru echipă.

(n.r. despre ratare) Nu prea mă aşteptam în primă fază să mai primesc mingea înapoi şi am fost mult prea sigur pe mine. Am întins latul şi mingea a sărit prost”, a declarat Oralu, după meci.

Afla mai multe despre: olarufcsbratare 

viewscnt
Articole similare