Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi a învins-o pe campioană, Mihai Teja nu este mulţumit de prestaţia echipei sale: ”Nu jucăm ceea ce îmi doresc, îi mulţumim lui Dumnezeu că a fost azi cu noi”

Deşi a învins-o pe campioană, Mihai Teja nu este mulţumit de prestaţia echipei sale: ”Nu jucăm ceea ce îmi doresc, îi mulţumim lui Dumnezeu că a fost azi cu noi”

FC Botoșani

Comentarii

A cincea etapă a Ligii 1 a oferit un nou rezultat surprinzător la unul dintre meciurile unui ”grand” al Ligii 1. După paşii greşiţi făcuţi de FCSB şi Universitatea Craiova, şi CFR Cluj s-a încurcat, pe teren propriu, cu Botoşani, pierzând 0-1.

După plecarea lui Marius Croitoru de la club, era prevăzut că FC Botoşani va avea parte de un sezon greu, în care se va zbate în zona retrogradării.

După cinci etape, situaţia nu ar putea fi mai diferită: moldovenii sunt neînvinşi şi se află pe primul loc în clasament, după ce au învins-o pe campioana României, chiar pe terenul ei.

Deşi prestaţiile moldovenilor nu au fost neapărat cele mai bune, rezultatele au fost, până acum, cele dorite, iar Basarab Panduru este de părere că un mare merit îi aparţine lui Mihai Teja.

Totuşi, în victoria cu CFR Cluj, FC Botoşani a avut parte de multă şansă. CFR Cluj a lovit de două ori bara, prin Adrian Păun, iar defensiva a gafat la unicul gol al partidei.

Acest lucru a fost punctat şi de Mihai Teja în urma fluierului final. Tehnicianul trupei moldovene a recunoscut că echipa sa a avut şansă şi că CFR ar fi meritat să se impună.

Deşi a învins-o pe campioană, Mihai Teja nu este mulţumit de prestaţia echipei sale

Deşi jucătorii săi au reuşit să se impună, Teja a afirmat că încă nu este mulţumit de felul în care se prezintă echipa sa.

Am avut noroc, au avut o mulţime de ocazii, nu a fost să intre. A fost o zi proastă pentru ei, o zi foarte bună pentru noi.

Am avut noroc, mulţumim lui Dumnezeu că azi a fost cu noi. Vrem să devenim mai buni, încă nu suntem la ceea ce vreau eu, nu jucăm ceea ce îmi doresc”, a declarat Mihai Teja.

În următoarea etapă, FC Botoşani va avea parte de un nou test dificil. FCSB va face deplasarea în Moldova pentru a o înfrunta pe echipa pregătită de Mihai Teja.

De cealaltă parte, CFR Cluj va încerca să revină în urma acestei înfrângeri împotriva lui Hermannstadt, care, la momentul actual, încă este neînvinsă în noua ediţie a Superligii.

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare