Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Marius Croitoru după transferul lui Andrea Compagno la FCSB. U Craiova 1948 urmăreşte "doi, trei fotbalişti" pe care să-i transfere | EXCLUSIV

Cum a reacţionat Marius Croitoru după transferul lui Andrea Compagno la FCSB. U Craiova 1948 urmăreşte "doi, trei fotbalişti" pe care să-i transfere | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, a vorbit despre efectul transferului atacantului italian Andrea Compagno la FCSB.

Marius Croitoru poate primi transferuri după plecarea lui Andrea Compagno

FCSB şi U Craiova sunt aproape de a oficializa transferul lui Andrea Compagno, pentru 1.5 milioane de euro, bani obţinuţi de Adrian Mititelu după negocieri la sânge cu Gigi Becali. 

După ore bune de incertitudine din cauza refuzului italianului de a accepta contractul de la FCSB, Andrea Compagno s-a hotărât şi a acceptat termenii stabiliţi cu echipa bucureşteană. 

Cu patru înfrângeri în Superligă şi cu un start slab de sezon, Marius Croitoru e nevoit să se descurce fără cel mai bun om din centrul atacului. 

Totuşi, Marcel Puşcaş a dat de înţeles că antrenorul a acceptat situaţia, mai ales că vine de la FC Botoşani, unde a pierdut sezon de sezon cei mai importanţi jucători. 

"Croitoru e tăbăcit cu transferurile, că făceau şapte, opt pe sezon (n.r. - când era la FC Botoşani). Nu te poţi opune când banii ăia, o mare parte, îţi revin", a declarat Marcel Puşcaş pentru Orange Sport. 

În schimb, Marius Croitoru ar putea primi câteva transferuri în perioada cât mercato e deschis, deşi Marcel Puşcaş crede şi în ceilalţi atacanţi pe care oltenii îi au la dispoziţie. 

"Sunt doi, trei fotbalişti pe care-i urmărim, nu ştiu dacă în scurta perioadă, într-o săptămână se închide taraba, dacă mai putem aduce un atacant, dar consider că cei care sunt în lot acum, Ganea, Iancu, Chiţu, Bahassa că pot face faţă locului din atac", a mai spus conducătorul de la U Craiova 1948.  

Adrian Mititelu intervine după ce Marius Croitoru a ajuns la patru înfrângeri în Superligă cu U Craiova 1948: "M-am săturat să spun în fiecare zi".

 

Afla mai multe despre: marcel puscasandrea compagnomarius croitoru 

viewscnt
Articole similare