Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Toni Petrea după ce Gigi Becali a refuzat să mai facă transferuri. Ce spune despre derby-ul cu CFR

Cum a reacţionat Toni Petrea după ce Gigi Becali a refuzat să mai facă transferuri. Ce spune despre derby-ul cu CFR

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a fost întrebat dacă avea nevoie de întăriri în această iarnă, în contextul în care Gigi Becali a anunţat că nu va mai cheltui bani pe transferuri.

Patronul FCSB şi-a schimbat radical politica la FCSB. Dacă în anii trecuţi obişnuia să plătească sume consistene mai ales pe jucători tineri, acum a refuzat categoric să facă vreun transfer.

Toni Petrea a fost întrebat la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu CFR Cluj ce părere are despre noua direcţie trasată de Gigi Becali.

Gigi Becali refuză să mai facă transferuri. Reacţia lui Toni Petrea

În această iarnă, FCSB n-a transferat niciun jucător, o raritate în epoca lui Gigi Becali. Însă patronul FCSB a anunţat că nu mai este dispus să cheltuie bani pe transferuri de jucători.

Mai mult, Gigi Becali este decis să taie cât mai mult cheltuielile la echipă, astfel încât să nu mai fie nevoit să scoată bani din propriul buzunar.

În acest sens, patronul FCSB i-a reziliat contractul lui Constantin Budescu şi ar fi vrut să procedeze la fel şi cu Claudiu Keşeru, numai că atacantu de 35 de ani a evoluat deja pentru două echipe în acest sezon (Ludogoreţ şi FCSB) şi nu mai poate semna cu o a treia.

Toni Petrea a fost întrebat despre toate aceste schimbări şi a comentat decizia patronului de a nu mai face transferuri:

”Consider că avem un lot destul de echilibrat şi cred că doar de dragul de a face transferuri nu avea sens”, a spus Toni Petrea.

Toni Petrea, despre meciul cu CFR: ”Să fim echipa care le dă gol după 6 meciuri”

Toni Petrea are un început dificil de an. În prima etapă din 2022 o va întâlni pe CFR Cluj şi apoi pe Dinamo.

Despre meciul contra campioanei României, Toni Petrea spune că speră ca jucătorii săi să le strice seria de 6 meciuri fără gol primit:

”Ne aşteaptă un debut de an de foc, cu un joc împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte, cu 19 victorii şi doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal.

Asta spune multe despre forţa lor, faptul că formează o echipă puternică, experimentată, cu jucători care au câştigat campionate. O echipă care primeşte foarte puţine goluri, cel puţin în ultimele şase partide nu au primit niciun gol.

Ăsta cred că ar trebui să fie un motiv motivaţional pentru noi, să fim echipa care reuşeşte după 6 jocuri, să marcheze împotriva lor şi să şi câştigăm.

Ştim forţa CFR-ului, stiliul lor de joc, sper ca mâine seară să găsim soluţiile cele mai bune pentru a desface apărarea lor foarte bună pe care o au puternică, şi să fim inspiraţi în deciziile pe care le vom lua”, a mai spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare