You are here:

Cum au recepţionat jucătorii României antrenamentele lui Mircea Lucescu: ”A fost un pic diferit”

Cum au recepţionat jucătorii României antrenamentele lui Mircea Lucescu: ”A fost un pic diferit”
Comentarii

Răzvan Marin (28 de ani) a dezvăluit cum au primit jucătorii naţionalei României antrenamentele selecţionerului Mircea Lucescu (79 de ani).

Reacţia jucătorilor naţionalei României, după ce Mircea Lucescu a dezvăluit că s-au plâns de antrenamentele sale

Naţionala României a debutat cu dreptul în Liga Naţiunilor. La revenirea lui Mircea Lucescu la conducerea băncii tehnice, tricolorii s-au impus în Kosovo cu 3-0.

După meci, ”Il Luce” a ţinuit să-i felicite pe jucători, dar a şi dezvăluit că aceştia s-au plâns, mai mult sau mai puţin, de antrenamentele sale.

”Singurul lucru e să controlăm jocul. Le-a fost foarte greu şi la antrenamente cu ce am făcut, se plângeau că nu au fost obişnuiţi să joace pe spaţii mici dintr-o singură atingere sau două şi le va mai fi greu, dar va fi bine. Important e că avem jucători de calitate, iar viteza celor trei jucători din atac e senzaţională", a mărturisit, atunci, Lucescu.

Înaintea meciului din Ghencea cu Lituania, Răzvan Marin a vorbit despre acest aspect, modul în care au recepţionat ei la antrenamentele ce poartă semnătura Mircea Lucescu.

”Nu neapărat că ne-am plâns, dar a fost un pic diferit, în anumite situaţii. Noi, de obicei, la 48 de ore după meci, era mai mult o refacere. Domnul Lucescu vrea să ne antrenăm normal.

Probabil lucrurile astea mici, detaliile, care s-au schimbat. Noi, jucătorii, trebuie să ne adaptăm şi cred că am făcut asta destul de bine”, a declarat Răzvan Marin.

De asemenea, mijlocaşul de 28 de ani, unul dintre căpitanii naţionalei României, a dezvăluit şi cât timp au sărbătorit victoria cu Kosovo.

”Nu foarte mult. După meci, am mers imediat la hotel, am avut cina, am stat, ne-am simţit bine, iar după eram cu toţii la odihnă”, a încheiat Răzvan Marin.

Meciul dintre România şi Lituania este luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua-Ghencea, în etapa a doua din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: echipa nationalamircea lucescuromaniarazvan marin 

viewscnt
Articole similare