Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum decurge recuperarea lui Ianis Hagi. Giovanni van Bronckhorst, detalii despre situaţia internaţionalului român

Cum decurge recuperarea lui Ianis Hagi. Giovanni van Bronckhorst, detalii despre situaţia internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a accidentat grav la începutul anului şi a devenit indisponibil pentru o perioadă estimată de aproape un an. Jucătorul celor de la Glasgow Rangers se află pe drumul cel bun spre recuperare, iar Giovanni van Bronckhorst a dezvăluit ultimele detalii despre starea jucătorului său.

Ianis Hagi nu a mai jucat niciun meci de la începutul acestui an. Accidentarea suferită în luna ianuarie l-a ţinut departe de teren până în momentul de faţă.

Ianis Hagi, pe drumul cel bun. Giovanni van Bronckhorst, detalii despre recuperarea internaţionalului român

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul formaţiei Rangers, a precizat că recuperea internaţionalului român decurge bine şi că revenirea sa pe terenul de fotbal este din ce în ce mai aproape.

”Ianis Hagi este în faza finală, sunt foarte fericit pentru el, fiind unul dintre cei mai creativi jucători ai noştri”, a declarat tehnicianul formaţiei scoţiene, într-o conferinţă de presă, în care a mai detaliat starea medicală şi a altor jucători din lotul său.

Ianis Hagi: ”Nu mai am mult până să îmi revin”

"Sunt bine, sunt bine. Este o accidentare între nouă şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme.

Încă nu am făcut nouă luni de la operaţie, sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt şi nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente când stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să accepţi. 

Este o accidentare fizică, dar părerea mea e că este o accidentare mai mult mentală, decât fizică şi sunt bine mental. Sunt într-un loc foarte bun, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult.

Au trecut nouă luni, cum am spus, şi nu mai am mult până să îmi revin, deci totul este bine", a afirmat şi Ianis Hagi, după tragerea la sorţie a Campionatului European 2023 U21.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare