You are here:

Cum va aborda Charalambous meciul FCSB-ului cu Unirea Slobozia: ”Nu există meciuri uşoare în Liga 1”

Cum va aborda Charalambous meciul FCSB-ului cu Unirea Slobozia: ”Nu există meciuri uşoare în Liga 1”

FCSB

Comentarii

Antrenorul campioanei FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat meciul cu Unirea Slobozia, din noul sezon al campionatului din România.

Charalambous, pe gânduri înaintea meciului cu echipa care a răpus-o pe Farul

FCSB va juca contra Unirii Slobozia, în deplasare, vineri, de la ora 22:00, în etapa a doua din Superliga României.

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Elias Charalambous a precizat că echipa sa va da 100% pe teren pentru victorie şi că va folosi cea mai bună formulă în această partidă.

”Este al doilea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e uşor să o învingi pe Farul în deplasare.

Trebuie să avem o prestaţie de top şi să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care aşteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, ştim că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri uşoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect. Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a declarat Charalambous, înaintea meciului cu Unirea Slobozia.

FCSB va juca săptămâna viitoare contra israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turul doi din preliminariile Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare