You are here:

Charalambous, apel la calm după FCSB - U Cluj 1-1: "Nu facem înmormântări când nu câştigăm". Ce spune Sabău: "60-70% din potenţial"

Charalambous, apel la calm după FCSB - U Cluj 1-1: "Nu facem înmormântări când nu câştigăm". Ce spune Sabău: "60-70% din potenţial"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB a reacţionat la capătul remizei cu scorul de 1-1 împotriva celor de la U Cluj.

Tehnicianul cipriot îi îndeamnă pe jucători, cât şi pe suporteri, la calm, întrucât sezonul abia a început, iar FCSB are suficient timp pentru a se redresa.

Elias Charalambous: "Luăm meci cu meci, mă ştiţi"

"Am spus înaintea meciului că vrem să începem cu o victorie. E un prim meci. Avem lucruri de corectat. Nu am fost în cea mai bună formă. Azi am fost foarte înceţi. Am pierdut multe mingi. Am avut şanse mari să marcăm. Nu am jucam cum trebuia. Hai să fim sinceri.

Luăm meci cu meci. Mă ştiţi. Nu facem înmormântări când nu câştigăm. O să luptăm. Apoi vom avea timp să ne gândim la restul meciurilor. A fost situaţia în care am făcut penalty. Nu am fost relaxaţi. Nu am jucat cum trebuia. Asta a fost!", a declarat Elias Charalambous, la finalul partidei.

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că echipa sa se poate ridica la un alt nivel după partida cu FCSB, iar diferenţa s-ar fi putut face la anumite momente importante ale meciului, în favoarea "şepcilor roşii".

"Mai avem mult de lucru, nu avem încă ritm. Când nu ai o pregătire bună şi ai teamă de a te demarca, când suntem destul de lent şi avem mingi uşor pierdute, sunt semne clare că mai avem de lucru şi că avem probleme de ordin fizic.

Când eşti obosit, nu ai echilibru. Dacă era alta pasa, sigur ajungeam în poziţii de 1 la 1 cu portarul advers. Totuşi, este un rezultat echitabil, a fost un adversar dificil FCSB. Suntem d-abia la 60-70% din potenţial.

E un punct important, ne dă încredere. Sper ca şi ceilalţi jucători să se integreze rapid. Au şi ei nevoie de jocuri. Mai trebuie să vină vreo trei jucători, căutăm", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: fcsbioan ovidiu sabauelias charalambousu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare