You are here:

Dan Nistor, atac cu talpa la Dan Şucu după golul cu FCSB: "Să fie sănătos, îi doresc multă baftă în afaceri, că la fotbal nu prea se pricepe"

Dan Nistor, atac cu talpa la Dan Şucu după golul cu FCSB: "Să fie sănătos, îi doresc multă baftă în afaceri, că la fotbal nu prea se pricepe"

U Cluj

Comentarii

Dan Nistor a vorbit la capătul partidei din prima etapă din Superliga dintre FCSB şi U Cluj, încheiată cu scorul de 1-1.

"Decarul" ardelenilor a înscris în poarta celor de la FCSB la câteva luni distanţă de la penalty-ul controversat ratat de fotbalistul Universităţii Cluj, tot împotriva celor de la FCSB, în returul sezonului trecut. Dan Şucu a intervenit în întreaga situaţie de la acea vreme şi l-a blamat pe fotbalist pentru felul în care a executat penalty-ul în faţa lui Ştefan Târnovanu.

Dan Nistor nu a uitat de declaraţiile patronului celor de la Rapid şi l-a taxat pentru vorbele sale.

Dan Nistor l-a taxat pe Dan Şucu

"Să fie sănătos patronul de la Rapid, îi doresc mai multă baftă în afaceri decât la fotbal, ca la fotbal nu prea se pricepe", a declarat Dan Nistor, la flash-interviu.

Dan Nistor a vorbit şi despre jocul echipei sale pe care l-a considerat unul solid, în condiţiile în care "şepcile roşii" au reuşit să-şi extindă seria de invincibilitate împotriva grupării "roş-albastre". Nistor este mulţumit de punctul obţinut în Ghencea, împotriva echipei campioană.

"Am întâlnit echipa campioană, cred eu că am făcut un meci destul de bun, până la urma la meci s-a jucat frumos, e bine că n-am plecat cu mâna goală de aici.

Da, am destulă experienţă şi sper ca pe viitor să marchez pentru echipă, să nu mai fac greşelile din sezonul trecut. M-a bântuit puţin în această vacanţă acel penalty, învâţăm din greşeli, le doresc baftă celor de la FCSB în următorul tur din Champions League.

Au venit alţi jucători, mai trebuie puţin de timp, a venit şi Frank, mai trebuie puţină omogenitate. În acest an avem alt obiectiv, trebuie să ne clasăm în primele şase.", a mai spus Nistor.

Afla mai multe despre: u clujdan nistordan sucurapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare