You are here:

FCSB i-a mai dat o şansă, dar a comis-o cu U Cluj! "Ne face să înţelegem de ce omul ăsta nu joacă nicăieri. Faci asta dacă eşti junior"

FCSB i-a mai dat o şansă, dar a comis-o cu U Cluj! "Ne face să înţelegem de ce omul ăsta nu joacă nicăieri. Faci asta dacă eşti junior"

FCSB

Comentarii

FCSB a luat doar un punct la debutul în noul sezon din Superliga. Deşi Musi a marcat, penalty-ul comis de Edjouma şi transformat de Dan Nistor a stabilit soarta meciului de pe Stadionul Steaua.

Fotbalistul de la FCSB care a ieşit pe minus după meciul cu U Cluj: "Ne face să înţelegem de ce omul ăsta nu joacă nicăieri"

FCSB, campioana din sezonuul trecut, a început noua ediţie a Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, cu o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Universitatea Cluj.

Scorul a fost deschis imediat după pauză. Alexandru Musi a marcat superb, din postura de jucător U21, de la distanţă direct în plasa laterală. Bucuria a durat doar câteva minute. 

În minutul 57, Dan Nistor a marcat dintr-un penalty comis de Malcom Edjouma. Mijlocaşul a intervenit nepotrivit în propriul careu, cu talpa direct pe piciorul adversarului, iar arbitrul a avut nevoie de VAR pentru a dicta lovitura de pedeapsă în FCSB - U Cluj.

Bogdan Cosmescu a tras concluziile, a spus că FCSB a gestionat greşit momentele de după deschiderea scorului, dar şi că Edjouma, abia revenit de la Bari, care nu l-a cumpărat, şi-a demonstrat inconstanţa în prestaţii. 

"Mi s-a părut că toată cheia a stat în faptul că FCSB n-a putut conserva 10-15 minute acel avantaj, că avea spaţii de a mai marca goluri. Vine o greşeală mare a lui Edjouma, care ne face să înţelegem de ce omul ăsta nu joacă nicăieri. Nu a jucat nici la Bari. 

Face nişte greşeli pe care nu trebuie să le faci, le faci dacă eşti junior. Nu ataci acolo decisiv dacă nu eşti convins că ajungi la minge, un penalty clar pentru U Cluj. 

Nu am înţeles un lucru şi n-o să-l înţeleg. De ce antrenorii care nu pot câştiga meciul, cum a fost cazul lui Charalambous, de ce riscă să piardă partida? E un punct, să învăţăm de la italieni. Mai bine să nu pierdem în ultimele 10 minute, decât să ne aruncăm aşa haotic în atac, să fie patru contra trei. Numai lipsa de calitate a clujenilor a făcut să se termine 1-1", a declarat comentatorul Prima Sport, Bogdan Cosmescu.  

Afla mai multe despre: fcsb u clujmalcom edjouma fcsbbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare