You are here:

Doi fotbalişti nu mai ies din echipa de start la FCSB! Gigi Becali s-a convins: "Ăia nu mai sunt schimbaţi"

Doi fotbalişti nu mai ies din echipa de start la FCSB! Gigi Becali s-a convins: "Ăia nu mai sunt schimbaţi"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a analizat remiza echipei sale, FCSB, în faţa celor de la U Cluj, un adversar dificil pentru campioana României în ultimele sezoane.

U Cluj şi-a prelungit seria de invincibilitate împotriva celor de la FCSB. De cinci partide, gruparea "roş-albastră" nu reuşeşte să se impune în duelurile directe împotriva "şepcilor roşii". Gigi Becali a observat diferenţele din jocul echipei sale după înlocuirile lui Adrian Şut şi Mihai Lixandru.

Malcom Edjouma l-a înlocuit pe Lixandru la pauza partidei. În minutul 51, campioana României a deschis scorul, prin Musi. La doar şase minute distanţă de la deschiderea scorului, Nistor a transformat de la 11 metri, din penalty-ul comis de Edjouma. În minutul 63, Baba Alhassan a intrat pe teren în locul lui Adrian Şut. Gigi Becali nu a fost convins de perstaţiile celor doi mijlocaşi introduşi în actul secund şi promite că se va baza exclusiv pe Adrian Şut şi Alexandru Musi.

Becali şi-a recunoscut greşeala care a dus la pierderea unor dueluri importante la mijlocului terenului.

Gigi Becali: "A fost un haos, n-a mai fost fotbal"

"Doamne fereşte! Ce antrenamente? Sunt meciuri care trebuie câştigate că avem de câştigat un campionat şi să intrăm în Liga Campionilor. Cum să nu câştigi un meci cu U Cluj, care are cinci jucători care au fost pe la noi acum câţiva ani. Sunt dezamăgit că trebuie să câştigi meciul, dar într-un fel că vina e a mea. 

I-am schimbat pe Şut şi Lixandru şi când îi schimbi pierzi mijlocul terenului şi e haos pe teren. (n.r. - regretă intrările lui Edjouma şi Alhassan) Da, a fost un haos, n-a mai fost fotbal. 

Am schimbat, că am zis să fim mai buni în atac. Ştiu ce am de făcut de acum. Nu mai schimbi mijlocaşii, ăia nu mai sunt schimbaţi, Lixandru şi Şut, ei nu vor mai fi schimbaţi.", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare