You are here:

Cum vede Nagelsmann duelul Germaniei cu Danemarca, din prima optime la EURO 2024: ”Suntem bine pregătiţi pentru faza eliminatorie”

Cum vede Nagelsmann duelul Germaniei cu Danemarca, din prima optime la EURO 2024: ”Suntem bine pregătiţi pentru faza eliminatorie”

EURO

Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a prefaţat duelul din optimile EURO 2024 contra Danemarcei. Aceasta va fi prima optime de la actualul Campionat European.

Nagelsmann, pregătit de ce o aşteaptă pe Germania în fazele eliminatorii de la EURO 2024

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, s-a arătat mulţumit de evoluţiile echipei sale la Euro 2024, el preciâznd că naţionala este bine pregătită pentru optimi datorită fazei grupelor, relatează AFP.

Germania va înfrunta Danemarca în optimile de finală ale EURO 2024, sâmbătă, de la ora 22:00, la Dortmund.

"Faza grupelor a fost foarte interesantă pentru noi, pentru că am început cu un meci destul de uşor, mai uşor decât ne aşteptam", a declarat antrenorul german într-o conferinţă de presă, făcând referire la meciul de deschidere, scor 5-1 în faţa Scoţiei. 

"După aceea, am avut un meci mai complicat cu Ungaria (scor 2-0), care ne-a pus în dificultate din punct de vedere fizic. În cele din urmă, al treilea meci (n.r. cu Elveţia, scor 1-1) a fost dificil, deoarece ne-a luat mult timp să egalăm (n.r. prin Fullkrug, în minutul 90+2).

Aşadar, am avut de-a face cu trei situaţii foarte diferite în această fază a grupelor. Suntem bine pregătiţi pentru faza eliminatorie”, a precizat Nagelsmann.

"Este bine să câştigi toate meciurile din grupă cu 3-0, îţi poate da încredere, dar până la urmă, este important pentru echipă să fi trebuit să facă faţă unor situaţii dificile", a afirmat el. Dar", a adăugat acesta, "sper să câştigăm mai uşor acest meci şi să nu aşteptăm până în ultimul minut pentru a marca un gol”.

Afla mai multe despre: germaniaeuro 2024julian nagelsmann 

viewscnt
Articole similare