Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie la PSG: Neymar, OUT! Parisul l-ar fi informat că trebuie să plece!

Curăţenie la PSG: Neymar, OUT! Parisul l-ar fi informat că trebuie să plece!

PSG

Comentarii

Parisul începe curăţenia în echipă cu Neymar (30 de ani), fotbalist pe care l-a informat că nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei. Brazilianul nu a dat randamentul scontat pe Parc des Princes, iar presa din Franţa a anunţat oricum că îşi doreşte să plece de pe Parc des Princes.

După ce i-a prelungit contractul lui Mbappe până în 2025, Paris Saint-Germain să pregăteşte de curăţenie în lot, iar unul dintre jucătorii de care vrea să scape este Neymar. Brazilianul îşi doreşte oricum să plece, după cum a anunţat zilele trecut RMC Sport.

Curăţenie la PSG: Neymar, OUT! Parisul l-ar fi informat că trebuie să plece!

El Pais, sursă preluată de Mundo Deportivo, scrie că PSG l-ar fi informat pe Neymar că nu mai face parte din planurile viitor ale echipei. RMC Sport întăreşte ideea, după ce zilele trecute a anunţat că brazilianul vrea să plece de la echipă supărat fiind pe unele declaraţii ale conducerii.

Se pare că Neymar nu are loc în proiectul nou de la PSG, cu Mbappe şi Messi staruri, cu Luis Campos şi Christophe Galtier în stafful tehnic. Potrivit sursei citate, Parisul s-a săturat de nenumăratele acte de indisciplină ale lui Neymar, "raportate" conducerii chiar de către Mbappe. Brazilianul crea probleme în antrenamente şi la şedinţele de refacere.

"Lui Neymar nu-i place să se antreneze. Joacă de ani buni cu trei sau patru kilograme în plus", notează sursa citată, conform unor surse apropiate conducerii. Emirul Qatarului, Al Thani, s-a săturat de actele de indisciplină ale lui Neymar, dezamăgit fiind de comportamentul fotbalistului pentru care s-au plătit 222 de milioane de euro în 2017.

Între clubul din Paris şi tatăl lui Neymar, care-i este şi agent, a existat o întâlnire în care conducerea i-a promis acestuia că tot ce îi este datorat brazilianului, conform contractului, va fi plătit înainte de despărţire.

Afla mai multe despre: neymarpsgtransferplecareconducere 

viewscnt
Articole similare