Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, pe picior de plecare. Suma modică pentru care o poate părăsi pe PSG. Un club din Premier League, marele favorit

Neymar, pe picior de plecare. Suma modică pentru care o poate părăsi pe PSG. Un club din Premier League, marele favorit

PSG

Comentarii

Situaţia lui Neymar la PSG este, în fiecare perioadă de mercato, una plină de răsturnări de situaţie.

Totuşi, în această vară, plecarea sa de la Paris este din ce în ce mai discutată, ceea ce ar însemna sfârşitul aventurii sale în capitala Franţei.

Mai ales în contextul venirii lui Luis Campos, noul director sportiv al parizienilor, şi a noii sale politici în ceea ce priveşte lotul de jucători, iar numele lui Neymar este printre cele mai vehiculate în ceea ce plecările.

Neymar poate ajunge în Premier League

Preţul stabilit de PSG ar fi de 50 de milioane de euro, iar principala favorită să-l ia pe superstarul brazilian este Chelsea, conform Sky Sports.

Cu toate acestea, varianta de a continua la PSG şi în sezonul următor stă în picioare, întrucât Neymar doreşte să câştige Liga Campionilor cu formaţia pariziană, aspect subliniat şi de jurnalistul Wagner Ribeiro.

”Neymar are un vis: să câştige Champions League cu PSG. În ciuda tuturor zvonurilor privind o eventuală plecare, este foarte motivat şi nu se va opri până când va îndeplini acest obiectiv.

Evident că îi place proiectul de la PSG. Cu fiecare an, Nasser Al Khelaifi îmbunătăţeşte echipa în toate zonele. Vor să aibă cei mai buni jucători la PSG.

Cred că Vinicius, Neymar, Antony şi Paqueta vor fi starurile Braziliei la Cupa Mondială din Qatar”, a scirs Ribeiro, într-un interviu pentru goal.com.

În momentul de faţă, Neymar are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Brazilianul este de cinci ani la Paris şi mai are contract încă trei ani.

Afla mai multe despre: neymarchelsea 

viewscnt
Articole similare