Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Da, a fost!”. Fază controversată în Dumbrăviţa - Rapid. Un jucător, de partea adversarilor: ”Trebuia să fie penalty” | VIDEO

”Da, a fost!”. Fază controversată în Dumbrăviţa - Rapid. Un jucător, de partea adversarilor: ”Trebuia să fie penalty” | VIDEO

Cupa României

Comentarii

Rapid s-a impus fără emoţii în Cupa României, dar meciul a provocat anumite tensiuni din partea celor de la Dumbrăviţa. Un jucător al giuleştenilor a recunoscut că adversarii lor au fost privaţi de un penalty la începutul reprizei a doua, la scorul de 1-1.

Rapid Bucureşti a învins-o pe CSC Dumbrăviţa, scor 4-1, într-un meci jucat în Giuleşti, dar considerat în deplasare, şi care a contat pentru grupa a 3-a din Cupa României.

Formaţia din Liga 2 a deschis scorul pe Stadionul Giuleşti, în minutul 13, prin Bodri.

Rapid a egalat în minutul 34, prin Albu. Acelaşi Albu i-a adus pe giuleşteni la conducere, în minutul 52. Emmers a înscris pentru 3-1 în minutul 58, iar Vojtus a închis tabela în minutul 76.

Deşi scorul nu a lăsat loc de interpretări, a existat o fază în meci care a creat controverse, fiind un moment care ar fi putut schimba total cursul jocului.

În minutul 50, Dumbrăviţa a cerut penalty la un duel între Alexandru Martinov şi Damien Dussaut, dar centralul Cristian Moldoveanu nu a considerat că s-a întâmplat ceva neregulamentar în careul giuleştenilor.

Faza a curs mai departe, iar la două minute distanţă, Albu a reuşit ”dubla” şi a dus-o pe Rapid în avantaj. De atunci meciul Rapidului a devenit mult mai facil, aspect reflectat şi în rezultatul final.

La finalul meciului, Alex Albu a răspuns sincer la întrebarea primită în legătură cu faza respectivă. Acesta a recunoscut că Dumbrăviţa trebuia să aibă un penalty.

”Da, a fost! Trebuia să fie penalty. Recunosc, vreţi să vă mint?! A fost fault”, a declarat Albu, după meci.

Afla mai multe despre: rapidcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare