Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă joacă aşa, Dinamo retrogradează”. An nou, nimic schimbat. ”M-am chinuit să văd meciul. A început deja play-out-ul?” | EXCLUSIV

”Dacă joacă aşa, Dinamo retrogradează”. An nou, nimic schimbat. ”M-am chinuit să văd meciul. A început deja play-out-ul?” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut la primul meci pe care l-a jucat în 2024. ”Câinii” au suferit un eşec la limită pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, iar concluziile partidei de pe ”Ilie Oană” au fost trase în studioul Orange Sport, de Basarab Panduru şi Cristi Pulhac.

Dinamo a pierdut partida din deplasarea de la Petrolul Ploieşti, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. 

Alex Musi a obţinut un penalty în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri. 

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic.

Dinamo a revenit pe linia eşecurilor: ”Am avut impresia că parcă se mulţumeau cu egalul. Nu ştiu dacă puteau mai mult”

La finalul meciului, Basarab Panduru a fost de părere că Dinamo nu a arătat foarte puţin fotbal, deşi aşteptările erau mai ridicate, date fiind cele două victorii reuşite pe finalul anului trecut.

”Nu-mi place cum arată Dinamo, nici cum a arătat în seara asta. Mă aşteptam la altceva după victoriile alea de la sfârşitul anului. E clar că o să mai vină jucători. Nu sunt încă puşi la punct. O să arate mai bine probabil la un moment dat, dar în seara asta nu au arătat deloc bine. 

Am avut impresia la un moment dat că parcă se mulţumeau cu egalul. Nici nu ştiu dacă puteau mai mult, ocazii clare nici nu au fost. Golul celor de la Petrolul a venit din nimic. Erau vreo trei jucători acolo de la Petrolul şi vreo opt de la Dinamo. Ajunge mingea la Jair şi el acolo parcă vrea să o dea. 

E slabuţă rău Dinamo. De unde erau aşteptări, acum cred că iar toată lumea e dezumflată. Nimeni nu mai ştie ce să creadă, la ce să se aştepte Nu mai ştii nimic. Nu au acvut nicio ocazie”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De altfel, Cristi Pulhac l-a acompaniat pe colegul de studio şi a precizat că dacă Dinamo nu va arăta un joc mai bun, se va întoarce în Liga 2.

”M-am chinuit să văd meciul. Am avut impresia că a început deja play-out-ul. Ambele echipe erau foarte fricoase la început. A doua repriză, Petrolul a forţat cât de cât în ultimul sfert de oră când a şi marcat. 

La Dinamo mă aşteptam la mai mult şi nu-mi dă încrederea aia. Dacă joacă aşa, probabil retrogradează. Transferurile pe care le-a făcut nu-mi dau impresia că au venti cu o calitate în plus faţă de jucătorii pe care îi avea.

Dacă tot faci nişte transferuri, fă nişte transferuri care să te ajute pe viitor. Nu prea mai ai mult timp. Mai sunt doar opt etape”

Petrolul se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: dinamopetrolul dinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare