Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nici cu Andorra nu joacă, deja e o problema”. Jucătorul din Superligă, ignorat complet de Edi Iordănescu la meciul cu Belarus | EXCLUSIV

”Dacă nici cu Andorra nu joacă, deja e o problema”. Jucătorul din Superligă, ignorat complet de Edi Iordănescu la meciul cu Belarus | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edi Iordănescu (45 de ani), nu a apelat nici măcat un moment în meciul Belarus la serviciile lui Florinel Coman (25 de ani), unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Astfel, deşi erau anunţaţi ca mari favoriţi, tricolorii lui Edi Iordănescu nu au reuşit să găsească drumul spre gol, deşi formula de start era una destul de curajoasă.

Selecţionerul României a mizat în primul ”11” pe o tripletă în atac formată din Dennis Man, Denis Alibec şi Denis Drăguş, iar unul dintre jucătorii lăsaţi pe banca de rezerve a fost Florinel Coman.

Mihai Stoica: ”Dacă avea o problemă medicală pleca in tribună”

Mai mult, fotbalistul legitimat la FCSB nu a prins nici măcar un minut de joc în partida de la Budapesta. Jucătorii de atac pe care i-a trimis Edi Iordănescu în repriza a doua au fost Ianis Hagi, Olimpiu Moruţan, Louis Munteanu şi Valentin Mihăilă.

Faptul că Florinel Coman nu a fost utilizat deloc în această partidă a ridicat anumite semne de întrebare în studioul Orange Sport, iar Mihai Stoica a comentat situaţia.

Oficialul celor de la FCSB a punctat faptul că nu crede că ar fi ceva putred la mijloc între Edi Iordănescu şi Coman sau de vreo accidentare a jucătorului.

”Nu sunt nici îngrijorat, nici revoltat. Bănuiesc că ceva s-a întâmplat. N-am vorbit cu Coman absolut deloc. E o relaţie glacială între conducerea FRF şi noi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că mi-e greu să cred că nu s-a antrenat bine. Ştiu cum se antrenează.

Dacă avea o problemă medicală pleca in tribună, nu stătea pe bancă. Nu mă aşteptam să nu intre deloc. Probabil că Mihăilă a intrat pe poziţia aia pentru că de câte ori a intrat, a dat gol”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Dar Basarab Panduru consideră că dacă Florinel Coman va fi ignorat complet şi la meciul cu Andorra, atunci deja ar fi o problemă între acesta şi selecţioner.

”Mie mi se pare că ar fi o problemă dacă la următorul meci nu ar intra. Dacă nici la meciul cu Andorra nu joacă, acolo deja e o problema”, a adăugat Panduru.

Echipa de start a României în meciul cu Belarus, scor 0-0: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - Screciu, Răzvan Marin, Stanciu - Man, Alibec, Drăguş

Mihai Stoica, înainte de meci: ”Mă surprinde că nu joacă titular”

”(n.r. Vă surprinde primul 11 al României?) Pe mine mă miră prezenţa lui Drăguş puţin, pentru că eram convins că vor juca în faţă Coman, Alibec si Man, dar cine ştie... Antrenamentele îţi pot face echipa.

Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomandă, dar este alegerea selecţionerului şi nu avem ce comenta. Drăguş este în formă extraordinară”, afirma Mihai Stoica, tot la Orange Sport, înainte de meci.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniafcsbmihai stoicaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare