Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă te sună mâine Mititelu, te duci?” Basarab Panduru nu l-a menajat pe Nicolae Dică. Reacţia antrenorului | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă te sună mâine Mititelu, te duci?” Basarab Panduru nu l-a menajat pe Nicolae Dică. Reacţia antrenorului | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu continuă căutările pentru a numi un antrenor pe banca lui FCU Craiova 1948. După ce varianta Marius Croitoru a picat, finanţatorul oltenilor a fost nevoit să o ia de la capăt în încercarea de a găsi un un tehnician pentru echipa sa.

În luna august, Adrian Mititelu l-a demis pe Nicolae Dică de la FCU Craiova, după un eşec la Ploieşti, contra Petrolului, scor 3-4. De atunci, alb-albaştrii nu au mai avut niciun tehnician ”cu nume”, iar Florin Drăgan, Dan Vasilică şi Paul Răducan s-au ocupat de interimat. După ultimele rezultate, Adrian Mititelu a pus piciorul în prag şi a anunţat că este în căutări pentru a numi un antrenor cu experienţă pe banca lui FCU.

Basarab Panduru i-a pus ”întrebarea roşie” lui Nicolae Dică. ”Dacă te sună Mititelu, te duci?”

Inviaţi în studiul Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au comentat pe seama negocierilor purtate între Adrian Mititelu şi Marius Croitoru. Expertul nu i-a dat mult timp de respiro lui Dică şi l-a întrebat direct, ce ar face dacă i-ar propune Marius Croitoru o revenire la FCU. 

Dică: (n.r. despre posibila numire a lui Croitoru) Ăsta a fost doar un zvon. A ieşit cineva din conducerea lui FCU să spună că l-a oferit pe Croitoru?

Panduru: Dar dacă mâine îl caută pe Dică. Nu, serios, te-ai întoarce? Spune ce ai face dacă te caută mâine.

Dică: Nu, eu sunt pe drumul meu. 

VIDEO cu discuţia dintre Panduru şi Dică

Omul de încredere al lui Adrian Mititelu a plecat de la FCU Craiova 1948. Anunţul oficial al clubului

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului patronat de Adrian Mititelu.

”Mulţumim, Florin Drăgan! FCU 1948 Craiova şi Florin Drăgan au decis de comun acord rezilierea contractului. Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi îi dorim mult succes în viitor!”, a notat FCU Craiova 1948.

În vârstă de 42 de ani, Florin Drăgan a semnat cu FCU Craiova în vara anului trecut, venind la pachet cu Marius Croitoru. După plecarea fostului antrenor de la FC Botoşani, Drăgan a rămas în staff-ul alb-albaştrilor şi a fost, pe rând, intermar şi secund la formaţia din Bănie.

În ultima etapă, după remiza cu Hermannstadt, niciunul dintre antrenorii lui FCU Craiova 1948 nu s-a prezentat la flash-interviuri, iar Adrian Mititelu a explicat motivul pentru care a decis ca niciun component al staff-ului să nu vorbească despre meci.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicăbasarab pandurufcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare