Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a dezvăluit când ar fi dispus să plece de la CFR Cluj: ”Atunci poate că da”

Dan Petrescu a dezvăluit când ar fi dispus să plece de la CFR Cluj: ”Atunci poate că da”

CFR Cluj

Comentarii

În urma umilinţei incredibile suferite împotriva lui Pyunik Erevan, s-a zvonit că Dan Petrescu (54 de ani) ar urma să plece de la CFR Cluj. Însă, ”Bursucul” a anunţat că nu se pune problema să îşi piardă postul şi a dezvăluit singurul mod prin care ar putea părăsi clubul.

Miercuri seara, CFR Cluj a suferit cea mai mare umilinţă europeană din istoria fotbalului românesc, fiind eliminată încă din primul tur preliminar al Champions League.

Formaţia ardeleană a devenit prima echipă din România care este eliminată în această rundă a competiţiei, iar Dan Petrescu a suferit prima adevărată ruşine în Europa din cariera sa.

În urma rezultatului dezastruos obţinut de CFR, care l-a afectat grav şi pe patronul Nelu Varga, s-a zvonit că Dan Petrescu şi-ar putea pierde postul de antrenor.

Se auzea că Mirel Rădoi şi Adi Mutu ar fi luaţi în calcul pentru înlocuirea sa, dar ”Burscul” este ferm convins că nu îşi va pierde slujba.

Totuşi, antrenorul CFR-ului a punctat că, dacă echipa nu mai are şanse nici de a se califica în Conference League, ar lua în calcul să îşi ”cedeze” postul.

Dan Petrescu a dezvăluit când ar fi dispus să plece de la CFR Cluj

Nu mă gândesc la plecare, indiferent de ce se va întâmpla cu Rapid. Când nu vom mai avea şanse la grupele Conference League, atunci poate spun că dacă vine un alt antrenor face mai bine.

Dar nu în momentul de faţă. Eu am făcut lotul, am mare încredere în jucători şi trebuie să mergem înainte. Nu are ce să mă deranjeze că au apărut nume de antrenori…

Sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies din conferinţă vine cineva şi zice că trebuie să plec.

Dar eu sunt conştient că am dat mereu ce am avut mai bun. Eu mă gândesc doar la echipă, deciziile celelalte le iau conducătorii”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sâmbătă seara, CFR debutează în noul sezon din Superliga cu un duel de foc: clujenii vor primi vizita Rapidului, formaţie reînvigorată graţie investiţiilor importante făcute la club.

Partida poate fi urmărită, în direct, pe orangesport.ro şi Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare