Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, o variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu? Ce spune ”Briliantul” despre o posibilă plecare la CFR Cluj

Adi Mutu, o variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu? Ce spune ”Briliantul” despre o posibilă plecare la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

În urma eliminării ruşinoase a CFR-ului din preliminariile Champions League, Dan Petrescu (54 de ani) ar fi ”pe făraş” în Gruia, iar Nelu Varga ar fi în căutarea unui înlocuitor. Mirel Rădoi (41 de ani) ar fi fost primul nume de pe listă, dar selecţionerul ar fi refuzat propunerea.

După ce a considerat calificarea în Conference League un mare eşec în stagiunea trecută, accederea în grupe în acest sezon ar fi o performanţă pentru CFR.

Ardelenii au fost eliminaţi încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, ruşinos, de Pyunik Erevan şi se pregătesc pentru al doilea tur preliminar din Conference League, la fel ca FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Din pricina umilinţei istorice suferite, Nelu Varga şi-a pierdut cumpătul şi ar fi decis că nu vrea să mai continue cu Dan Petrescu pe bancă.

Prima variantă apărută pentru înlocuirea sa a fost Mirel Rădoi, fostul selecţioner fiind liber de contract, încă, după despăţirea de echipa naţională, la finalul anului trecut.

Totuşi, se pare că acesta ar fi refuzat propunerea lui Nelu Varga, întrucât nu ar fi avut timp să îşi construiască lotul şi să conducă pregătirea pentru noul sezon.

Adi Mutu, o variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu?

O altă variantă ar fi putut fi Adi Mutu (43 de ani). Numele ”Briliantului” a mai fost vehiculat ca o opţiune pentru CFR Cluj în urmă cu un an, înaintea angajării lui Marius Şumudică.

Dar, aflat acum în fruntea unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc, Mutu nu are vreun motiv să plece din Giuleşti şi să preia cel mai stresant post din Liga 1.

La conferinţa de presă dinaintea duelului direct, Adi Mutu a clarificat că nu doreşte să plece de la Rapid şi că nici nu ia în calcul cât de puţin această variantă.

Aseară am fost un suporter al CFR-ului, îmi pare rău pentru ei şi pentru noi, în general.  Nu, nu este nimic, sunt antrenorul Rapidului şi voi rămâne antrenorul Rapidului.

Se ştie relaţia pe care o am cu Neluţu Varga, dar nu cred că este momentul şi timpul acum să facem acest lucru.

Sunt antrenorul Rapidului şi vreau să rămân antrenorul Rapidului”, a declarat Adi Mutu, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu CFR.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare