Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a intrat deja în vacanţă: ”Merită şi el. A muncit mult prea mult. Este învoit”

Dan Petrescu a intrat deja în vacanţă: ”Merită şi el. A muncit mult prea mult. Este învoit”

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Balaj a afirmat că există posibilitatea ca Dan Petrescu să lipsească de pe banca CFR-ului de la meclul cu FCSB.

CFR Cluj şi FCSB se vor întâlni la Buzău, cu cea din urmă drept echipă gazdă, în ultima etapă din Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:30.

Formaţia din Gruia a câştigat deja titlul, astfel că partida, una care se anunţa drept ”finala” campionatului, va fi în cele din urmă doar una de palmares.

În acest context, Cristian Balaj a dezvăluit că este posibil ca Dan Petrescu să lipsească de pe banca proaspetei campioane a României.

Preşedintele celor de la CFR Cluj a precizat că respectiva decizie îi aparţine antrenorului şi că acesta va fi susţinut de conducere indiferent ce va alege.

"Nu ştiu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă doreşte să nu vină, şi chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu doreşte să fie prezent n-am nicio problemă, merită şi el o vacanţă.

Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite şi el o vacanţă alături de jucători. Noi cei din conducere muncim pentru că este perioada cea mai importantă, putem să intervenim, este rândul nostru să vorbim şi vom fi prezenţi la birou în fiecare zi pentru a pregăti următoarea perioadă de transferuri.

Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este învoit. Dacă va veni demonstrează că este acelaşi profesionist cu care ne-am obişnuit”, a declarat Cristian Balaj, la Sport Total FM.

Cristian Balaj a anunţat deja că CFR Cluj se va prezenta cu jucători de la academie la meciul cu FCSB de duminică.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare