Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a izbucnit: ”Vedeţi şi la FCSB câţi jucători vin şi pleacă. Joacă Raţă 3 minute, nu e bine. Nu aşa se face fotbalul”

Dan Petrescu a izbucnit: ”Vedeţi şi la FCSB câţi jucători vin şi pleacă. Joacă Raţă 3 minute, nu e bine. Nu aşa se face fotbalul”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a avut o izbucnire faţă de modul în care şefii unor cluburi importante din România reacţionează faţă de jucătorii cu evoluţii mai slabe.

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 în faţa lui FC Voluntari şi a ajuns la 4 victorii în 4 etape din Liga 1. Însă Dan Petrescu a avut şi momente de nemulţumire la conferinţa de presă.

Antrenorul campioanei României a izbucnit la adresa celor care contestă un jucător după cateva meciuri şi face referire atât la suporteri, cât şi la conducerea clubului.

Izbucnirea lui Dan Petrescu: ”La CFR e ca la FCSB”

Unul dintre jucătorii care au înscris în meciul cu FC Voluntari a fost Jefte Betancor, care a marcat golul de 2-0.

Atacantul spaniol a fost transferat în această vară, de la Farul Constanţa, dar până acum n-a avut randamentul de anul trecut, când a fost golgheterul echipei. Acest lucru i-a atras multe critici.

Dan Petrescu spune că este fericit că Jefte a reuşit să din nou să înscrie şi a avut o izbucnire la adresa celor care l-au criticat până acum.

Fostul fundaş al lui Chelsea spune că situaţia la CFR Cluj este asemănătoare ca cea de la FCSB, unde mulţi jucători transferaţi sunt puşi la zid dacă în primele meciuri nu impresionează:

”Jefte îmi pare rău că n-a dat şi el al doilea gol, şi el avea nevoie de moral, pentru că... Ştiţi cum e la CFR? La fel ca la FCSB. Vine un jucător, ”bă, n-a dat goluri, nu facem, gata, îl dăm afară şi luăm altul”. Aşa e aici.

Eu nu mai înţeleg nimic. Eu am calmitate, eu ştiu cine este bun şi cine nu este bun, dar lumea, conducera, fanii: ”ăla e bun, ăla e prost, ăla e... bagă-l...” Dacă antrenorul ăsta (n.r. referire la el) a făcut... a făcut şi el ceva pe aici, nu? De ce nu aveţi încredere în el? Credeţi că bag pe cineva care nu este bun?

Dar ăsta este fotbalul. Mergem înainte, vor fi tot timpul problemele astea. Sper să mai dea goluri în continuare. Dar, la primul meci la care va juca prost, iar o să înceapă lumea să zică...

Pentru că aşa este la cluburile mari. Vedeţi şi la FCSB câţi jucători vin şi pleacă, mereu. Joacă Raţă 3 minute, nu e bine, ăla nu e... Nu se face aşa fotbalul, dar asta este realitatea la noi”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul disputat pe teren propriu, miercuri, în compania echipei FC Voluntari. Partida a contat pentru etapa a opta din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, prin Petrila, din lovitură liberă.

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Aliji a fost eliminat cu roşu direct pentru o lovitură aplicată lui Deac.

Jefte Betancor a majorat scorul în minutul 53. Mistrati (min. 80) şi Yeboah (min. 88) au completat scorul de pe tabelă.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare