Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu "a luat foc"! E indignat pentru ce păţeşte în restaurantele din Cluj. Patronii localurilor, traşi la răspundere: "La noi? Doar înjurături"

Dan Petrescu "a luat foc"! E indignat pentru ce păţeşte în restaurantele din Cluj. Patronii localurilor, traşi la răspundere: "La noi? Doar înjurături"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu are câteva nemulţumiri după o viaţă întreagă în fotbal. El susţine că este tratat diferit în România faţă de cum se comportă străinii şi a dat exemplu ce se întâmplă în Cluj-Napoca, oraş în care a scris istorie.

Dan Petrescu, nemulţumit de cum este tratat în România

"Bursucul" a cucerit cinci titluri de campion în Liga 1, unul cu Unirea Urziceni şi patru cu CFR Cluj, echipe care au încântat şi în competiţiile europene, şi a fost unul dintre jucătorii emblematici ai naţionalei României. 

Chiar dacă a reuşit în fotbal şi a jucat la echipe mari, precum Chelsea Londra sau Steaua Bucureşti, Dan Petrescu e de părere că nu este apreciat în România la adevărata valoare. 

În Anglia, antrenorul susţine că este tratat bine, având parte de gratuităţi din partea anumitor persoane, faţă de România, unde nu a simţit aceeaşi apreciere. 

"Românii nu ştiu să aprecieze, te bagă în seamă abia după ce mori. Am fost cu actuala soţie la Londra, am participat la un turneu cu Chelsea old boys. A văzut că mă ştie toată lumea. Un homeless şi-a dat haina jos şi m-a luat în braţe: «SuperDan, nu se poate aşa ceva!». Mi s-a făcut pielea de găină. 

Tot aşa, am fost la un restaurant, Scalini, cel mai bun din Londra, n-am plătit nimic, plăcerea lor! Mi-am luat cea mai scumpă valiză, la fel. 

La noi? Niciodată! Doar înjurături. De zece ani merg la acelaşi restaurant, o dată nu am avut o masă gratis! O geantă, nimic... Nu ştim să apreciem valorile, pe Hagi, Nadia, Năstase, Ţiriac", a declarat Dan Petrescu, la podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit şi despre presiunea din fotbalul românesc. 

"Eu, la CFR, dacă iau cinci campionate şi în al şaselea an ies pe locul doi, înseamnă că sunt antrenor prost? Sau am devenit peste noapte unul care nu ştie să antreneze? În România, aşa se gândeşte. Voi credeţi că eu deodată pot deveni prost? Nu! Eu îmbătrănesc şi devin mai bun, mai deştept, cred, dar asta e mentalitatea greşită la noi. Cum e în Anglia. Cum e Guardiola. Dacă un om e bun, lasă-l 20 de ani. Dacă el câştigă 15 campionate din 20, înseamnă că e rău?", a mai declarat Dan Petrescu. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan petrescu restaurant 

viewscnt
Articole similare