Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a descătuşat pe Nelu Varga: "El nu mi-a făcut nicio bucurie. Echipa joacă foarte urât. Sunt pe minus cu zeci de milioane"

Dan Petrescu l-a descătuşat pe Nelu Varga: "El nu mi-a făcut nicio bucurie. Echipa joacă foarte urât. Sunt pe minus cu zeci de milioane"

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a avut o nouă intervenţie dură la adresa antrenorului Dan Petrescu.

Nelu Varga, despre Dan Petrescu

CFR Cluj a rămas la opt puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, înaintea meciului cu şi nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Conducătorul din Gruia a strâns toate nereuşitele din aceste sezon şi a adus aminte de fotbaliştii aduşi pe salarii mari la CFR Cluj şi care n-au confirmat. 

Totul, după ce Dan Petrescu a răbufnit într-o conferinţă de presă, în care a lăsat de înţeles că este presat şi că i se reproşează rezultatele din grupa de Conference League şi din Superligă. 

Nelu Varga a rostit câteva cuvinte dure, din nou, şi s-a plâns de pierderile înregistrate de bugetul clubului, după ce a mai anunţat că marţi va avea loc o şedinţă cu Dan Petrescu

"Echipa joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Mă aşteptam ca în Conference League să facă nişte puncte până acum. Să vină să-mi explice situaţia reală, care este problema echipei de nu joacă la nivelul aşteptărilor. Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!

Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuţie decentă. Nu e cazul de divorţ. 

Nu pot să vă spun aşa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu şi-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul şi atât. La noi şi când luam titlul era pagubă. Dacă doreşte să plece, să renunţe la clauza pe care o are. Aştept campionatul şi accederea în primăvara europeană!", a declarat Nelu'u Varga pentru PRO TV, citat de Sport.ro

Afla mai multe despre: dan petrescunelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare