Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rămâne Dică?". Decizia luată la FCSB după rezultatele slabe din Superligă | EXCLUSIV

"Rămâne Dică?". Decizia luată la FCSB după rezultatele slabe din Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat dacă lui Nicolae Dică i se oferă continuitate pe banca tehnică a echipei bucureştene.

Mihai Stoica, despre Nicolae Dică

Deşi un obiectiv a fost bifat, anume calificarea în grupa de Conference Leagye, echipa a dezamăgit în Superligă, unde e doar pe locul 14, cu opt puncte, dar şi cu două meciuri în minus faţă de echipele din frunte. În ultimul meci din campionat, FCSB a pierdut cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. 

Nicolae Dică n-a reuşit să aducă rezultate şi pe plan intern, dar antrenorul se bucură de încrederea conducerii în continuare. 

După ce Gigi Becali a anunţat clar, luni dimineaţa, că nu ia în calcul o schimbare de antrenor, ore mai târziu şi Mihai Stoica a fost întrebat despre soarta lui Nicolae Dică, iar răspunsul a fost prompt. 

"(n.r. - Rămâne Dică?) Da, bineînţeles. Avem treabă. Poate să rezolve problema, are sprijin total. Libertate totală a avut şi are. Cumva vi se pare că nu e libertate că zice (n.r. - Gigi Becali) că vrea să-i vadă în acelaşi timp pe Compagno şi Omrani? E normal. Şi noi vrem să-l vedem. S-a discutat să joace amândoi, că de asta a venit Omrani. 

Atât am putut. E indiscutabil faptul că jucând în Europa cheltuim energie, concentrare. 

Ca prim 11 cred că suntem de la mijloc în sus de departe cei mai buni, defensiv nu ştim exact care sunt cei patru, sper să-i nimerim. Ne lipsesc trei din patru, trei titulari nu mai sunt faţă de anul trecut", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare