Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu la Al Nassr? Cristiano Ronaldo este de altă părere. Ce le-a transmis şeicilor

Dan Petrescu la Al Nassr? Cristiano Ronaldo este de altă părere. Ce le-a transmis şeicilor

Campionate

Comentarii

Dan Petrescu s-ar afla pe lista lui Al Nassr, dar Cristiano Ronaldo are alte preferinţe.

Şeicii de la Al-Nassr au făcut investiţii de un nivel greu de imaginat. Totul a culminat cu transferul lui Cristiano Ronaldo, pe care l-a convins cu un salariu de 200 de milioane de euro.

În ciuda acestor lucruri, Al Nassr este abia pe locul 2 în campionatul Arabiei Saudite, la 3 puncte în spatele liderului Al Ittihad.

În etapa care s-a încheiat, Al Nassr a făcut doar 0-0 în deplasarea de la Al Feiha (locul 11 în campionat) şi arabii au decis să-l demită pe antrenorul Rudi Garcia.

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr

Gazeta Sporturilor susţine că şefii lui Al Nassr au făcut o listă cu antrenorii pe care îi consideră potriviţi pentru club şi Dan Petrescu ar fi printre ei.

Cei de la Al Nassr l-ar fi dorit şi în urmă cu un an şi trei luni, însă atunci au preferat în cele din urmă o altă variantă.

Dan Petrescu a mai avut o aventură în fotbalul arab, la Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite, însă atunci n-a avut prea mult succes.

Fostul fundaş al lui Chelsea a condus-o atunci pe Al Nasr din octombrie 2016 până în iunie 2017, în 21 de partide şi a avut o medie de 1.57 puncte pe meci.

Cristiano Ronaldo este de altă părere

Totuşi, şansele ca Dan Petrescu să devină antrenorul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr sunt extrem de mici. CBS Sport scrie că starul portughez are un cu totul alt plan.

Pe lângă salariul pe care-l are la Al Nassr, Cristiano Ronaldo are şi un cuvânt greu de spus în vestiar, dar şi în deciziile clubului.

Cei de la CBS scriu că Ronaldo şi arabii au picat de acord ca Al Nassr să deschidă negocieri cu Zinedine Zidane şi cu Jose Mourinho. Ronaldo a colaborat cu ambii la Real Madrid.

Sursa citată dă pe surse informaţia că Zidane ar fi primit deja o propunere verbală pentru a prelua rolul de antrenor la Al Nassr.

De asemenea, Jose Mourinho - care are contract cu AS Roma până în 2024 - este şi el pe placul arabilor, care l-au vrut şi selecţioner la naţionala Arabiei Saudite, după plecarea lui Herve Renard.

Oricare dintre cele două variante ar fi o nouă lovitură de imagine dată de cei din Arabia Saudită, care-şi doresc un campionat cât mai puternic, care are parte de cât mai multă publicitate.

În cazul în care niciuna dintre cele două variante nu s-ar concretiza, CBS Sports scrie că Jorge Jesus (Fenerbahce) şi Marcelo Gallardo (River Plate) ar fi următorii antrenori aflaţi pe listă.

Caz în care şansele ca Dan Petrescu să ajungă antrenor la Al Nassr scad considerabil.

Până când vor numi un alt antrenor, cei de la Al Nassr l-au pus interimar pe Dinko Jelicic, care până acum a condus echipa de tineret a clubului.

Afla mai multe despre: al nassr 

viewscnt
Articole similare