Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu lansează o provocare pentru antrenorii din România. ”E greu ca în următorii 100 de ani să facă cineva ce am făcut eu” | EXCLUSIV

Dan Petrescu lansează o provocare pentru antrenorii din România. ”E greu ca în următorii 100 de ani să facă cineva ce am făcut eu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj dar nu a uitat de performanţele pe care le-a realizat alături de fosta campioană a României.

”Bursucul” este de părere că, şansele ca un antrenor din Superligă să aibe realizările sale sunt minime. În plus, Petrescu a susţinut că, în cazul în care noul tehnician al CFR-ului, Andrea Mandorlini va califica echipa în grupele Ligii Campionilor, eventuala performanţă nu ar fi egală cu cele realizate de el.

Dan Petrescu lansează o provocare pentru antrenorii din România. ”E greu ca în următorii 100 de ani să facă cineva ce am făcut eu” 

(n.r. rămâne o uşă deschisă la CFR?) Eu cred că mi-am făcut datoria şi este greu ca un antrenor să repete performanţele astea în următoarea sută de ani. Cine mai poate să facă ce am făcut eu în campionat şi europa? 

(n.r. este posibil ca Mandorlini să ajungă cu CFR în grupele Ligii Campionilor?) Cum să ajungă în grupe de Champions League dacă nu joacă în UCL? Eu vorbesc de  5-6 ani la rând să aibă performanţele astea. Dacă mergi în grupele Champions League, nu înseamnă că ai avut rezultate mai bune că mine.

Asta e realitate, daca vă place sau nu. Ştiu că multora nu le place, dar asta e realitatea”, a spus prin legătură telefonică Dan Petrescu la ”Sport Report”, emisiune de pe Orange Sport.

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Jeonbuk

Jeonbuk FC a anunţat pe pagina oficială de Facebook numirea lui Dan Petrescu pe banca echipei.

"Un contract pentru a reînvia ADN-ul câştigător al lui Jeonbuk”, a notat clubul corean.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare